Close

Hälytys

Moduulirakenteinen kori yhdistettynä alustaan on ainutlaatuista maailmassa. Ajettavuus on erinomainen haastavimmissakin olosuhteissa. Kompromisseja ei ole tehty.  

Kaikkialla, missä maasto- ja sääolosuhteet ovat haastavat, on ambulanssin valinnassa jouduttu tekemään kompromisseja. Ei enää, sillä VV-Auto Group ja Tamlans kehittivät täysin uuden ambulanssikonseptin: Tamlans Volkswagen Amarok on saapunut!

Tamlans Amarok -ambulanssi on ollut menestys jo ensiesittelystä lähtien.

 

Alustan yhdistäminen moduulirakenteiseen ambulanssikoriin on ainutlaatuista maailmassa. 165 kW:n moottoriteho yhdistettynä kahdeksanportaiseen automaattivaihteistoon ja nelivetoon antaa mahdollisuudet ripeään menoon niin asfaltilla kuin metsäteillä.

Ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa myös vaativissa olosuhteissa. Kompromisseja ei tehty myöskään potilastilassa, jota riittää kaikissa suunnissa.

 

Osien vaihtaminen ja huoltotyöt on tehty mahdollisimman helpoksi. Suunnittelussa on huomioitu vaivaton pääsy huoltokohteisiin sekä riittävät tilat. Sähköjärjestelmät on sijoitettu selkeästi yhteen paikkaan ohjaamon väliseinään. Komposiittirakenteinen ambulanssikori ei ruostu ja ohjaamon kolarivaurion sattuessa se voidaan siirtää uudelle alustalle.

 

Videot

Moduulirakenteinen kori yhdistettynä alustaan on ainutlaatuista maailmassa. Ajettavuus on erinomainen haastavimmissakin olosuhteissa. Kompromisseja ei ole tehty.

Hälytys

Konsepti

Alustan yhdistäminen moduulirakenteiseen ambulanssikoriin on ainutlaatuista maailmassa.

Lue lisää

Sisätilat

Tamlans Amarokin suunnittelu on lähtenyt ajatuksesta luoda käyttäjille mahdollisimman hyvä ergonomia ja turvallisuus.

Lue lisää

Sähköjärjestelmä

Tamlans Amarokin Handy XL on nopea ja helppokäyttöinen.

Lue lisää

Turvallisuus ja testaus

Tamlans Amarok -ambulanssi on nyt käynyt läpi Volkswagen AG:n tuotekehitysosaston testi- ja tarkastusohjelman.  

Lue lisää
close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.