Close

Turvallisuus ja testaus

Tamlans Amarok -ambulanssi on nyt käynyt läpi Volkswagen AG:n tuotekehitysosaston testi- ja tarkastusohjelman.  

Moduulikorinen ambulanssi on käynyt läpi laaduntarkastusohjelman muutostyön laadun sekä alkuperäiseen ajoneuvoon soveltuvuuden osalta.

Teknisen tarkastuksen lisäksi autolla ajetaan vaativat ajokokeet, joissa tutkitaan muutetun ajoneuvon hallittavuutta, käsiteltävyyttä sekä liikenneturvallisuutta. Testit on suoritettu kuormitussimulaatioilla ja käytännön turvatesteillä eri tutkimuslaitoksissa.

 

Monokokki on EN 1789 -standardin mukainen. Runko kestää korkeita kuormituksia ja säilyttää sen muodon, jopa törmäysten tai rullausten jälkeen. Runko on vahva ja kevyt. Tämä tarkoittaa hyvää kantavuutta ja pienempää polttoaineen kulutusta.

Volkswagen Amarok moduuliambulanssille on tehty intensiivisiä ajo-testejä, esim. 6 000 km:n ajo ympäri Venäjää ja Itä-Eurooppaa. Autoa on testattu myös yli 500 000 km pilottiasiakkaiden päivittäisissä hälytysajoissa.

Tamlansin Volkswagen Amarok moduuliambulanssille on myönnetty Volkswagen AG:n UBB-sertifikaatti.

UBB:n perimmäinen tarkoitus on varmistua siitä, että merkittävästi alkuperäisestä muutetut ajoneuvot ovat laadultaan, valmistusteknologialtaan ja ennen kaikkea liikenneturvallisuudeltaan Volkswagenin edellyttämällä tasolla eivätkä ajoneuvoon tehdyt muutokset heikennä ajoneuvon alkuperäisiä ominaisuuksia.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.