Close

Huolto

Tamlans Huoltomoduuli on loistava valinta kun suuri kantavuus ja hyvät tie- ja maastoajo-ominaisuudet ovat ratkaisevia tekijöitä.

Monokokkirakenteinen moduuli on varma ja testattu monella tavoin. Testejä on suoritettu kuormitussimulaatioilla sekä turvallisuusteissä useissa testausinstituuteissa. Monokokkirakenne on EN 1789 standardin mukainen.

Moduuli kestää suuria pistekuormia ja säilyttää muotonsa kovissakin kolareissa ja kaatumisissa. Rakenne on kova ja kevyt. Tämä tarkoittaa parempaa hyötykuormaa sekä alempaa polttoaineen kulutusta.

 

165 kW moottoriteho, yhdistettynä kahdeksanportaiseen automaattivaihteistoon sekä nelivetoon mahdollistaa nopean liikkumisen asfaltilla sekä hankalassa maastossa. Ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa – jopa vaikeimmissa olosuhteissa.

 

 

Huoltomoduuli on suunniteltu siten, että ulkokautta on helppo päästä käsiksi tarvikkeisiin. Sisäpuolellakaan ei ole tehty kompromisseja, joka puolella on paljon tilaa.

Komposiittimoduuli ei ruostu ja voidaan vaihtaa uuteen, mikäli tapahtuu kolari tai alusta pitää vaihtaa.

Kuvat

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Moduulirakenteinen kori yhdistettynä alustaan on ainutlaatuista maailmassa. Ajettavuus on erinomainen haastavimmissakin olosuhteissa. Kompromisseja ei ole tehty.

Huolto

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.