Close

Pelastus

Tamlans Pelastusmoduuli tarjoaa suuren kantavuuden sammutustankeille ja pelastuslaitteille. Moduulin eri osastot voidaan varustella kunkin tehtävän mukaan.

Monokokkirakenteinen moduuli on varma ja testattu monella tavoin. Testejä on suoritettu kuormitussimulaatioilla sekä turvallisuusteissä useissa testausinstituuteissa. Monokokkirakenne on EN 1789 standardin mukainen.

 

Moduuli kestää suuria pistekuormia ja säilyttää muotonsa kovissakin kolareissa ja kaatumisissa. Rakenne on kova ja kevyt. Tämä tarkoittaa parempaa hyötykuormaa sekä alempaa polttoaineen kulutusta.

Moduulikorin yhdistäminen alustaan on ainutlaatuista. 165 kW moottoriteho, yhdistettynä kahdeksanportaiseen automaattivaihteistoon sekä nelivetoon mahdollistaa nopean liikkumisen asfaltilla sekä hankalassa maastossa. Ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa – jopa vaikeimmissa olosuhteissa.

Moduulirakenteinen kori yhdistettynä alustaan on ainutlaatuista maailmassa. Ajettavuus on erinomainen haastavimmissakin olosuhteissa. Kompromisseja ei ole tehty.

Pelastus

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2017 Tamlans. All rights reserved.