Close

Hybridi

Uusi Volkswagen Amarok V6 moduulirakenteinen hybridiambulanssi on omaa luokkaansa.

Volkswagen Amarok Tamlans V6 -moduuliambulanssi on B-tyypin ambulanssin ja kevyt sammutusyksikön yhdistelmä, jossa on valmiudet erilaisiin pelastustehtäviin.

Monitoimiambulanssin käyttöönotto parantaa pelastuslaitoksen palvelutasoa, tehostaa sen toimintaa ja nostaa valmiustason ympärivuorokautiseksi.

 

Komposiittirakenteinen moduuli on kevyt, mutta kestävä. Moduulin iskun- ja äänenvaimennusominaisuuksien ansiosta ambulanssimatkoista tulee miellyttävämpiä sekä potilaille että hoitohenkilökunnalle.

Moduulirakenteista Amarok-ambulanssia voidaan ajaa B-ajokortilla. Se on ajettavuudeltaan erinomainen, vaativammissakin olosuhteissa. Nelivetoisesta V6-moottorilla (165 kW/224 hv) varustetusta ajoneuvosta ei lopu teho kesken ja sillä päästään potilaan luokse hankalammassakin maastossa.

Koska erilaisissa pelastustehtävissä tarvittavien pelastusvälineiden tulee olla helposti saatavilla, monitoimiambulanssissa on runsaasti säilytystilaa ja oma paikkansa jokaiselle mukana kulkevalle laitteelle ja välineelle.

Hoitotilan suunnittelussa on huomioitu erityisesti työskentelyn ergonomisuus ja turvallisuus. Kaikki tarvittavat hoito- ja viestintävälineet löytyvät käden ulottuvilta ja niihin ylettyy turvavöitä irrottamatta. Hoitotarvikelokeroiden pleksilasien läpi näkee heti, mitä tarvikkeita mistäkin löytyy. Sileän seinämateriaalin ansiosta hoitotila on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.

Kuvat

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Moduulirakenteinen kori yhdistettynä alustaan on ainutlaatuista maailmassa. Ajettavuus on erinomainen haastavimmissakin olosuhteissa. Kompromisseja ei ole tehty.

Hybridi

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2018 Tamlans. All rights reserved.