Close

Tamlans Citroën

Tamlans-varusteltu Citroën – Taksimarkkinoiden tyylikäs tulokas!

Citroën Jumpy ja Spacetourer valtaavat taksimarkkinoita Tamlans-varusteltuina esteettöminä takseina ja tila-autoina. Autot ovat muuntautumiskykyisiä ja monikäyttöisiä pyörätuoli-, paari- ja koulukuljetuksissa sekä tilatakseina, kaupungin keskustassa sekä haja-asutusalueella.

Autot varustellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan, saatavana on kattava valikoima lisävarusteista ja tarvikkeita. Lämpö- ja äänieristys autoissa on vakiona.

Citroën Spacetourer XL -alustalle varusteltava esteetön Tamlans MEGA matalalattia-auto on saavuttanut suurta suosiota kokoluokassaan. Tilavan matkustamonsa ansiosta se on varusteltavissa jopa 1 + 8 -paikkaiseksi. Samasta alustasta voidaan varustella kustannustehokas ja käytännöllinen 11 oppilaan koulutaksi.

Citroën Jumpy XL puolestaan muuntautuu laadukkaan katto- ja pariovikorotuksen ansiosta kompaktiksi, mutta monikäyttöiseksi esteettömäksi taksiksi. Auto soveltuu hyvin myös yksityiseksi inva-autoksi.

Kattokorotus on saatavilla myös pakettiautoihin. Ilman kattokorotustakin Jumpy on tyylikäs vaihtoehto tila-autoksi ja jopa 13 oppilaan koulukuljetustaksiksi.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan malleihimme lähemmin kuvien ja lisätietojen kera! Myyntitiimimme vastaa mielellään kysymyksiinne ja suunnittelee kanssanne juuri teille sopivan Citroën-taksin Tamlans-varusteilla.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.