Close

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy muuntautuu Tamlans-varustelun ansiosta tilavaksi koulukuljetusautoksi tai korotetuksi esteettömäksi taksiksi.

Citroën Jumpy Tamlans Exclusive kattokorotettu esteetön taksi

Esteetön kattokorotettu Citroën Jumpy XL Tamlans Exclusive on tyylikäs vaihtoehto moneen taksitarpeeseen sekä yksityiseen pyörätuoli-, paari- ja henkilökuljetukseen. Laadukkaan kattokorotuksen ansiosta auto täyttää esteettömän auton vaatimukset.

Kotimaisen varustelutyön ja suomalaisten Tamlans Touring -istuinten ansiosta Jumpy muuntautuu moneksi. Istuinratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia. Taittoistuimet nousevat kevyesti seinälle tehden tilaa pyörätuolikuljetukselle. Matkustustilan väljyys takaa miellyttävän käyttö- ja matkustajakokemuksen.

Tamlans-varustelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Laajasta valikoimastamme laadukkaita verhoilumateriaaleja löytyy runsaasti vaihtoehtoja moneen makuun. Käyttämämme verhoilumateriaalit ovat sekä tyylikkäitä että myös hyvin kulutusta kestäviä ja helppohoitoisia.

Saatavilla on paljon erilaisia lisävarusteita, joilla ajoneuvosta saadaan varusteltua käytettävyydeltään asiakkaan tarpeisiin sopiva yksiöllinen ja toimiva kokonaisuus.

Korotetussa esteettömässä autossa käyttämämme katto- ja pariovikorotus on saatavana myös normaaliin pakettiautokäyttöön. Jo pelkkä kattokorotus antaa mahdollisuuksia erilaisiin kuljetustarpeisiin, helpottaa työskentelyä ja ajoneuvon lastausta.

Citroën Jumpy Tamlans tila-/koulutaksi

Citroën Jumpy Tamlans Touring on myös kokonaan kotimaisella Tamlans Design -sisustuksella varusteltu erinomainen vaihtoehto tila-autoksi ja koulukuljetuksiin. Jumpy muuntautuu esimerkiksi 1 + 8 -paikkaiseksi tila-autoksi, jossa on tunnelmaa ja luonnetta.

Varustelemalla ajoneuvon Tamlansin kevyillä koululaisistuimilla, voimme muuntaa auton jopa 13 oppilaan kuljettamiseen soveltuvaksi koulutaksiksi, joka soveltuu mainiosti myös muuhunkin taksikäyttöön.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.