Close

Citroën Spacetourer

Citroën Spacetourer XL-malli sopii mainiosti korinrakennusaihioksi.

Citroën Spacetourer Tamlans MEGA matalalattia-auto

Citroën Spacetourer XL-alustalle varusteltu Tamlans MEGA matalalattia-auto on ottamassa paikkansa Suomalaisessa taksikentässä monikäyttöisenä ja tilavana esteettömänä autona. Se on ketterä ja käytännöllinen niin kaupunkiolosuhteissa kuin pitkilläkin ajomatkoilla.

Auto voidaan varustella kaikista varustetasoista. 1 + 7 -paikkaisen auton saa tehtyä luontevasti Shuttle-tasoisesta autosta (1 + 2 -istuttavan ohjaamon ansiosta). 1 + 6 ja 1 + 8 -paikkaiset puolestaan Feel- ja Shine -tasoisista Spacetourer-autoista. Feel ja Shine sisältävät jo tehtaalta tullessaan riittävät ja hyvin toimivat ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet. Shuttle-tasoiseen ne saa puolestaan Tamlansilta!

Pyörätuolipaikka on entistä suurempi, pyörätuolimatkustajalla on mukavampi matkustaa ja kuljettajallakin enemmän tilaa työskennellä. Paarikuljetusmahdollisuudet ja -mukavuudet ovat  tässä matalalattia-taksissa omaa luokkansa.

Kun pyörätuolipaikalla ei ole matkustajaa, autossa on huomattavan suuri tavaratila ja mahdollisuus jopa 8 henkilön kuljettamiseen. Yksilöllisyyttä saadaan lisävarusteilla, kuten mm. asentamiemme kääntöistuinten nahkaverhoilulla ja matkustamon katon erilaisilla valaistusratkaisuilla.

Kuten alla olevista kuvista käy ilmi, Citroën Spacetourer Tamlans MEGA on uusi suunnannäyttäjä taksimarkkinoilla esteettömänä ajoneuvona ja mainio vaihtoehto myös yksityiskäyttöön!

Citroën Spacetourer Tamlans tila-/koulutaksi

Tamlans-istuinjärjestelmällä Citroën Spacetourer XL muuntautuu 1 + 8 paikkaiseksi tilataksiksi tai jopa 11 oppilaan koulutaksiksi.

Spacetourer on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu 11 oppilaan koulukuljetuksiin. Suosittelemme koulukuljetusautoksi varusteltavan Spacetourerin varustetasoksi Shuttle-mallia, jossa on 1 + 2 ohjaamo. Koulukuljetuksiin käytettävänä autona Tamlans-varusteltu Citroën Spacetourer täyttää autoverovapauden ehdot.

Tamlansin kotimaiset Touring-istuimet, joista on saatavilla useita leveyksiä ja laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mahdollistavat matkustamon tilan tehokkaan käytön sekä tyylikkään ja kulutusta kestävän sisustuksen. Touring-istuimissa matkustavat mukavasti koululaisten lisäksi aikuisetkin taksimatkustajat.

Matkustamon kaksirivisessä istuinjärjestelmässä saadaan varusteltua muuntuva istuinjärjestelmä, jossa on reilusti jalkatilaa molemmilla penkkiriveillä. Tämän lisäksi auton takatilaan jää ennennäkemättömän suuri tavaratila.

Tamlans varustaa matkustamon riittävällä ilmanvaihdolla, lämmityksellä ja valaistuksella. Kauttamme saat myös koulukuljetuksissa pakollisen alkolukon autoon valmiiksi asennettuna.

Kysy lisää myyntitiimiltämme, saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita edellä mainittujen lisäksi. Teemme mielellämme tarjouksen haluamillasi varusteilla!

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.