Close

Tamlans Ford

Matkustatpa koko maata ristiin rastiin tai vain lyhyitä reittejä edestakaisin, Tamlans Ford on turvallinen ja luotettava valinta.

Kaikki Tamlans Ford-mallit on suunniteltu siten, että matkustajat nauttivat avarista, valoisista ja hyvin varustelluista sisätiloista. Samalla kun matkustajasi nauttivat kyydistä, sinä saat iloita upeasta ajoelämyksestä ja lähes henkilöautomaisesta ajettavuudesta.

Tamlansilla on pitkä kokemus Ford -hyötyajoneuvojen rakentamisesta. Tamlans-varustelu erottuu edukseen ja houkuttelee kyytiin. Yksilöllistä ilmettä luodaan muun muassa laadukkailla sisätilan verhoiluilla, kattokorotuksilla, etumaskilla, erikoistummilla eristyslaseilla, lisävaloilla, korin väriin maalatuilla puskureilla, kromilistoilla ja peilin taustoilla.

Lisää erottuvuutta tuovat integroidulla jarruvalolla varustettu kattosiipi sekä erilaiset koristeteippaukset ja -maalaukset. Monipuoliset ulkosähkövarusteet lisäävät näyttävyyttä ja turvallisuutta. Kaikki Tamlans-materiaaliratkaisut on tehty kestämään suomalaiset sääolosuhteet.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.