Close

Mercedes-Benz Sprinter

Suurin osa Suomen teillä liikkuvista Mercedes-Benz -hyötyajoneuvoista on Tamlansin varustelemia.

Tamlansin varustelema Mercedes-Benz Sprinter on kumppani, joka täyttää vaativatkin toiveet ja tarjoaa ratkaisun myös pulmallisiin tilanteisiin. Sprinterin mukavuuden, tilavuuden ja muunneltavuuden yhdistelmä on matkustajaystävällinen kokonaisuus.

Tamlans-varusteltu Sprinter on ainutlaatuinen kokemus sekä kuljettajalle että matkustajalle. Ammattilaiset arvostavat ajoneuvon käyttövarmuutta, teknisiä ominaisuuksia, pientä polttoaineen kulutusta, ohjaamon suunnittelua ja jälleenmyyntiarvoa.

Tamlans-Sprinter muuntautuu seinille taittuvien kääntöistuinten ansiosta helposti erilaisiin henkilö- ja tavarakuljetustarpeisiin. Se voidaan varustella esim. 1 x 8/K13 -paikkaiseksi koululaistaksiksi.

2-pilarinostin helpottaa pyörätuolien lastausta. Mukaan mahtuu tarvittaessa 3 pyörätuolia tai vaihtoehtoisesti kahdet paarit.

Yksilöllinen ilme syntyy laadukkailla sisätilan verhoiluilla, erikoistummilla eristyslaseilla, lisävaloilla, korin väriin maalatuilla puskureilla, kromilistoilla ja peilin taustoilla. Lisää erottuvuutta tuovat integroidulla jarruvalolla varustettu kattosiipi sekä koristeteippaukset ja -maalaukset. Ulkosähkövarusteet lisäävät näyttävyyttä ja turvallisuutta. Tamlans-varustelu on tehty kestämään suomalaiset sääolosuhteet.

Mercedes-Benz Sprinter

Tamlans

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.