Close

Peugeot Expert

Peugeot Expert ja Tamlans yhdessä mahdollistavat kustannustehokkaat ja vaivattomat koulu- ja esteettömät kuljetukset näyttävillä ratkaisuilla.

Peugeot Expert Tamlans Exclusive kattokorotettu esteetön taksi

Kattokorotettu esteetön Peugeot Expert XL Tamlans Exclusive on tyylikäs vaihtoehto sekä taksi- että yksityisiin pyörätuoli-, paari- ja henkilökuljetuksiin. Tamlansin kattokorotus mahdollistaa auton muuntamisen tilavaksi vaihtoehdoksi kokoluokassaan. Auto täyttää esteettömälle ajoneuvolle asetetut vaatimukset.

Jotta voimme varmistua tuotteemme soveltuvuudesta asiakkaan nykyisiin sekä tuleviin kuljetustarpeisiin, ajoneuvon varustelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla on paljon erilaisia lisävarusteita, joilla ajoneuvosta saadaan varusteltua yksiöllinen ja toimiva kokonaisuus.

Kotimaisilla Tamlans-istuimilla Expert on monipuolinen tila-auto, jonka käyttö on vaivatonta. Taittoistuimet nousevat helposti ja kevyesti seinälle tehden tilaa kookkaammallekin pyörätuolille. Korotetun Peugeot Expertin tilavat sisätilat takaavat varmasti mukavan, miellyttävän ja turvallisen matkan.

Käyttämämme verhoilumateriaalit ovat laadukkaita ja kulutusta kestäviä. Ne soveltuvat hyvin vaativaankin taksikäyttöön.

Korotetussa esteettömässä autossa käyttämämme katto- ja pariovikorotus on saatavana myös normaaliin pakettiautokäyttöön. Jo pelkkä kattokorotus antaa mahdollisuuksia erilaisiin kuljetustarpeisiin, helpottaa työskentelyä sekä ajoneuvon lastausta.

Peugeot Expert Tamlans tila-/koulutaksi

Kokonaan kotimaisella Tamlans Design -sisustuksella varusteltu Peugeot Expert XL Tamlans Touring on erinomainen vaihtoehto tila-autoksi ja koulukuljetuksiin. Expert muuntautuu esimerkiksi 1 + 8 -paikkaiseksi tila-autoksi, jossa on matkustajatilojen lisäksi erittäin hyvät tavaratilat.

Tamlansin kotimaisella istuinratkaisulla voimme toteuttaa myös 13 oppilaan kuljettamiseen soveltuvan Peugeot Expert -taksin. Näin autosta saadaan kaikki hyöty käyttöön tinkimättä oppilaiden matkustusmukavuudesta tai turvallisuudesta.

Kysy lisää Tamlansin myyntitiimiltä ja tutustu oheisiin kuviin!

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.