Close

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller – vertaansa vailla taksina ja tila-autona, Tamlans-varusteilla.

Peugeot Traveller Tamlans MEGA matalalattia-auto

Peugeot Traveller XL-alustalle varusteltu Tamlans MEGA matalalattia-auto on uusinta uutta esteettömänä taksina! Ajo-ominaisuuksiltaan upea ja tiloiltaan ennennäkemätön matalalattia-auto sopii kaikkialle, missä on tarvetta pyörätuoli- ja paarikuljetuksille. Esteettömän ajon lisäksi Traveller taipuu helposti ja vaivattomasti myös tila-autoksi. Tamlansin kääntöistuimilla varustellussa tila-autossa matkustaa mukavasti jopa 8 matkustajaa.

Auto voidaan varustella kaikista varustetasoista. 1 + 7 -paikkaisen auton saa varusteltua luontevasti Shuttle-tasoisesta autosta (1 + 2 -istuttavan ohjaamon ansiosta). 1 + 6 ja 1 + 8 -paikkaiset puolestaan Active- ja Allure -tasoisista Traveller-autoista. Active ja Allure sisältävät jo tehtaalta tullessaan riittävät ja hyvin toimivat ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet. Shuttle-tasoiseen ne saa puolestaan Tamlansilta!

Autoon asennettava pyörätuoliramppi on kevyt ja helppokäyttöinen. Yksinkertaisen mekanismin ansiosta se on myös erittäin toimintavarma. Pyörätuolipaikka on entistä suurempi, pyörätuolimatkustajalla on mukavampi matkustaa ja kuljettajallakin enemmän tilaa työskennellä. Paarikuljetusmahdollisuudet ja -mukavuudet ovat  tässä matalalattia-taksissa omaa luokkansa.

Autossa on suuri tavaratila ja matkustajilla helppo kulku auton viimeisellekin istuinriville. Yksilöllisyyttä autoon saadaan lisävarusteilla, kuten mm. asentamiemme kääntöistuinten nahkaverhoilulla ja matkustamon katon erilaisilla valaistusratkaisuilla.

Kuten alla olevista kuvista käy ilmi, Peugeot Traveller Tamlans MEGA on uusi suunnannäyttäjä taksimarkkinoilla esteettömänä ajoneuvona ja mainio vaihtoehto myös yksityiskäyttöön!

Peugeot Traveller Tamlans tila-/koulutaksi

Tamlans-istuinjärjestelmällä Peugeot Traveller XL muuntautuu 1 + 8 paikkaiseksi tilataksiksi tai jopa 11 oppilaan koulutaksiksi.

Traveller on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu 11 oppilaan koulukuljetuksiin. Suosittelemme koulukuljetusautoksi varusteltavan Travellerin varustetasoksi Shuttle-mallia, jossa on 1 + 2 ohjaamo. Koulukuljetuksiin käytettävänä autona Tamlans-varusteltu Peugeot Traveller täyttää autoverovapauden ehdot.

Tamlansin kotimaiset Touring-istuimet, joista on saatavilla useita leveyksiä ja laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mahdollistavat matkustamon tilan tehokkaan käytön sekä tyylikkään ja kulutusta kestävän sisustuksen. Touring-istuimissa matkustavat mukavasti koululaisten lisäksi aikuisetkin taksimatkustajat.

Matkustamon kaksirivisessä istuinjärjestelmässä saadaan varusteltua muuntuva istuinjärjestelmä, jossa on reilusti jalkatilaa molemmilla penkkiriveillä. Tämän lisäksi auton takatilaan jää ennennäkemättömän suuri tavaratila.

Tamlans varustaa matkustamon riittävällä ilmanvaihdolla, lämmityksellä ja valaistuksella. Kauttamme saat myös koulukuljetuksissa pakollisen alkolukon autoon valmiiksi asennettuna.

Kysy lisää myyntitiimiltämme, saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita edellä mainittujen lisäksi. Teemme mielellämme tarjouksen haluamillasi varusteilla!

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.