Close

Tamlans Toyota

Toyota Tamlans -varustelu takaa käyttömukavuuden ja tyylikkyyden.

Tamlansin varustelemat Toyota-ajoneuvot ovat monikäyttöisiä ja uniikkeja ratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti esteettömiin kuljetuksiin, koulukyydityksiin sekä tila-autoiksi. Laaja valikoima erilaisia lisävarusteita  takaa sen, että autoista saadaan varusteltua jokaisen tarpeita vastaava yksilö, Suomen olosuhteet huomioon ottaen.

Laadukas Tamlans-kattokorotus (saatavilla myös sellaisenaan pakettiautoihin) mahdollistaa Toyota Proace L2-pakettiauton varustelun esteettömäksi taksiksi kokonaan kotimaisella Tamlans Design -sisustuksella.

Toyota Proace Verso -alustalle varustelemamme esteetön Tamlans MEGA matalalattia-auto on saavuttanut suurta suosiota kokoluokkaansa nähden tilavan matkustamonsa ansiosta.

Proace Verso on mahdollista varustella Tamlansin kotimaisilla istuimilla kustannustehokkaasti jopa 11 koululaisen kuljetuksiin.

Tamlansin Toyota-tuoteperheen kruunaa Toyota Proace -pakettiautosta kokonaan kotimaisesti varusteltu tila-auto, johon mahtuu kuljettajan lisäksi mukavasti 8 henkilöä tai jopa 13 oppilasta.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan malleihimme lähemmin kuvien kera!

Ammattilaisten arvostama, luotettava ja taloudellinen Toyota Proace Tamlans taipuu mitä erilaisimpiin työtehtäviin, nyt myös koululais-, pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.