Close

Toyota Proace Verso

Uutta taksimarkkinoilla!

Toyota Proace Verso Tamlans MEGA matalalattia-auto

Toyota Proace Verso L2 -alustalle varusteltu Tamlans MEGA matalalattia-auto on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion monikäyttöisenä ja tyylikkäänä vaihtoehtona pyörätuoli- ja paarikuljetuksissa. Auto varustellaan Family-tasoisesta autosta, jossa on hyvät varusteet jo tehtaalta tullessaan.

Proace Versosta voidaan varustella 1+6 tai 1+8 -paikkainen tilaihme, joka on ketterä ja käytännöllinen niin kaupunkiolosuhteissa kuin pitkilläkin ajomatkoilla.

Pyörätuolipaikka on entistä suurempi, pyörätuolimatkustajalla on mukavampi matkustaa ja kuljettajallakin enemmän tilaa työskennellä.

Kun pyörätuolipaikalla ei ole matkustajaa, autossa on huomattavan suuri tavaratila ja mahdollisuus jopa 8 henkilön kuljettamiseen. Yksilöllisyyttä saadaan lisävarusteilla, kuten mm. asentamiemme kääntöistuinten nahkaverhoilulla ja matkustamon katon erilaisilla valaistusratkaisuilla.

Toyota Proace Verso Tamlans koulu-/tilataksi

Toyota Proace Verso L2 on muunneltavissa kustannustehokkaasti jopa 11 paikkaiseksi koulutaksiksi. Kotimaisilla Tamlans-istuimilla matkustamoon on mahdollista toteuttaa joustavasti useita erilaisia istuinjärjestysratkaisuja, joista suosituimpia ovat matkustamon kaksirivinen taksiratkaisu sekä kolmirivinen koulukyytiratkaisu.

Tyylikkäät Toyotan alkuperäiset seinä- ja kattoverhoilut antavat autolle tyylikkään ilmeen. Tamlans valaistus-, ilmanvaihto- ja lämmitysratkaisut vievät auton uudelle tasolle käyttömukavuudessa.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.