Close

Toyota Proace

Uuden Toyota Proacen henkilöautomainen ajotuntuma, käytettävyys ja mukavuus tekevät matkustamisesta helpompaa ja ajamisesta turvallisempaa. Varman ratkaisun ammattilaiselle Proacesta tekee Toyotan koko maan kattava palveluverkosto.

Ammattilaisten arvostama, luotettava ja taloudellinen Proace taipuu mitä erilaisimpiin työtehtäviin, nyt myös koululais-, pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

Tamlans tarjoaa ainoana koritehtaana Suomessa uudelle Toyota Proace -alustalle rakennetun, helposti erilaisiin kuljetustarpeisiin muunneltavan taksin.

Saatavana sekä normaalikorkuisena esteettömänä autona, että korotettuna invataksina. Molemmista on mahdollista saada koululaisversio, jopa 13-paikkaisena.

Pitkään korimalliin varusteltu 1 + 8 -paikkainen invataksi kattokorotuksella maksimoi käytettävissä olevan tilan. Seinille kääntyvät taittoistuimet mahdollistavat tehokkaan tilankäytön, sekä henkilö- sekä tavarakuljetuksissa.

Matkustamossa on mahdollisuus kuljettaa kahta pyörätuolia tai paareja.

Yksilöllisyyttä ja tyylikkyyttä matkustamoon luodaan valaistus-, verhoilu- ym. sisustusratkaisuilla sekä näyttävillä ulkovarusteilla.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2018 Tamlans. All rights reserved.