Close

Toyota Proace

Tamlans tarjoaa ainoana koritehtaana Suomessa uudelle Toyota Proace -alustalle rakennetun, helposti erilaisiin kuljetustarpeisiin muunneltavan taksin.

Esteetön Toyota Proace Tamlans taksi

Toyota Proace L2 Tamlans Exclusive kattokorotettu esteetön auto varustellaan kokonaan kotimaisena verhoilutyönä ja viimeistellään kotimaisilla Tamlans Touring -istuimilla. Laadukkaan kattokorotuksen ansiosta auto täyttää esteettömän auton vaatimukset ja soveltuu hyvin pyörätuolikuljetuksiin sekä tilataksiksi.

Proace muuntautuu moneksi ja takaa miellyttävän käyttö- ja matkustajakokemuksen. Varustelemme Toyota Proace-alustalle 1 + 7 paikkaisia sekä 1 + 2 ohjaamolla 1 + 8 paikkaisia takseja.

Laadukkailla katto- ja seinäverhoilumateriaaleilla sisustettu matkustamo on viihtyisä ja valaistus viimeistelee ilmeen. Saatavilla on paljon lisävarusteita, joilla autosta saa yksilöllisen ja käytettävyydeltään omiin tarpeisiin sopivan. Invavarusteltu auto soveltuu erinomaisesti myös yksityiskäyttöön.

Korotetussa esteettömässä autossa käyttämämme katto- ja pariovikorotus on saatavana myös normaaliin pakettiautokäyttöön. Jo pelkkä kattokorotus antaa mahdollisuuksia erilaisiin kuljetustarpeisiin, helpottaa työskentelyä ja ajoneuvon lastausta.

Toyota Proace Tamlans tila-/koulutaksi

Toyota Proace Tamlans Touring on myös kokonaan kotimaisella Tamlans Design sisustuksella varusteltu erinomainen vaihtoehto tila-autoksi ja koulukuljetuksiin. Proace muuntautuu 1 + 8 paikkaiseksi tila-autoksi, jossa on tunnelmaa ja luonnetta.

Varustelemalla ajoneuvon Tamlansin kevyillä koululaisistuimilla voimme muuntaa auton jopa 13 oppilaan kuljettamiseen soveltuvaksi koulutaksiksi, joka silti samalla soveltuu mainiosti muuhunkin taksikäyttöön.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.