Close

Tamlans Volkswagen

Tamlans Volkswagen erottuu edukseen ja houkuttelee kyytiin.

Yksilöllinen ilme syntyy laadukkailla sisätilan verhoiluilla, kattokorotuksilla, etumaskilla, erikoistummilla eristyslaseilla, lisävaloilla, korin väriin maalatuilla puskureilla, kromilistoilla ja peilin taustoilla. Lisää erottuvuutta tuovat integroidulla jarruvalolla varustettu kattosiipi sekä koristeteippaukset ja -maalaukset. Ulkosähkövarusteet lisäävät näyttävyyttä ja turvallisuutta. Tamlans-varustelu on tehty kestämään suomalaiset sääolosuhteet.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman Volkswagen-hyötyajoneuvoja. Tamlansin osuus Volkswagenin hyöty- ja erikoisajoneuvon myynnistä on merkittävä. Olennainen osa kumppanuutta on yhteinen tuotekehitys.

Takseihin ja edustuskäyttöön on saatavana sekä liukuovettomat että liukuovelliset mallit. Kattokorkeus voi olla normaali tai korotettu. Vaihtoehdoista löytyvät tilavat ja toimivat ratkaisut niin pyörätuolikuljetuksiin kuin muihinkin kuljetustarpeisiin.

Volkswagen Tamlans voidaan varustella kokonaan kotimaisilla ja tyylikkäillä sisustuselementeillä tai hyödyntää tehtaan verhoilua.

Vahva panostus tekniikkaan ja tuotekehitykseen ovat tehneet Volkswagen-hyötyautoista turvallisen ja tehokkaan työpaikan. Ympäristön säästämisessä apuna ovat BlueMotion Technologies -ratkaisut.

Volkswagen Tamlans - Edistyksellistä tekniikkaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2017 Tamlans. All rights reserved.