Close

Volkswagen Transporter T6

Tamlans Volkswagen Transporter -invataksi voidaan valmistaa tehtaan korotetusta versiosta tai varustaa kokonaan kotimaisella puolikorotetulla kattomallilla.

Tyylikäs ja taloudellinen Volkswagen Transporter Tamlans taipuu erilaisiin kuljetustarpeisiin koululaistaksista luksus-luokan bussiin tai esteettömiin ja inva-/pyörätuolikuljetuksiin. Tamlans-varustelupaketit ovat Worker, Touring ja Exclusive. Kattava varusteluettelo on täynnä nerokkaita yksityiskohtia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Tamlans-invataksien nostinvaihtoehtojen ansiosta pyörätuoli saadaan siirrettyä autoon vaivattomasti. Käyttömukavuuden huomaavat sekä kuljettaja että matkustaja. Jo itsestään tilavan auton muunneltavan ja kompaktin sisustuksen ansiosta kyytiin mahtuu mallista riippuen kuljettajan lisäksi jopa 13 koululaista.

Invataksit täyttävät lain ja asetusten invatakseille asettamat vaatimukset. Tamlans-invataksi valmistetaan aina pariovellisesta versiosta jolloin kotimaassa tehtävän ovikorotuksen jälkeen lastausaukon korkeudeksi saadaan yli 1450 mm. Invataksiaihion tulee olla varustettu suurimmalla mahdollisella kokonaismassalla (3,2 t). Voimme toteuttaa invataksin myös nelivetoalustalle jolloin se on mahdollista rekisteröidä 1+8 henkilölle.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2018 Tamlans. All rights reserved.