Close

Volkswagen Transporter T6

Tamlans Volkswagen Transporter -invataksi voidaan valmistaa tehtaan korotetusta versiosta tai varustaa kokonaan kotimaisella puolikorotetulla kattomallilla

Tyylikäs ja taloudellinen Volkswagen Transporter jalostuu kaikkiin kuljetustarpeisiin koululaistaksista luksus-luokan bussiin tai esteettömiin pyörätuolikyydityksiin. Tamlans-varustelupaketit ovat Worker, Touring ja Exclusive. Kattava varusteluettelo on täynnä nerokkaita yksityiskohtia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Invataksit täyttävät lain ja asetusten invatakseille asettamat vaatimukset. Tamlans-invataksi valmistetaan aina pariovellisesta versiosta jolloin kotimaassa tehtävän ovikorotuksen jälkeen lastausaukon korkeudeksi saadaan yli 1450 mm. Invataksiaihion tulee olla varustettu suurimmalla mahdollisella kokonaismassalla (3,2 t). Voimme toteuttaa invataksin myös nelivetoalustalle jolloin se on mahdollista rekisteröidä 1+8 henkilölle.

Tamlans-invataksien nostinvaihtoehtojen ansiosta pyörätuoli saadaan siirrettyä autoon vaivattomasti, käyttömukavuuden huomaavat sekä kuljettaja että matkustaja. Jo itsestään tilavan auton muunneltavan ja kompaktin sisustuksen ansiosta kyytiin mahtuu mallista riippuen kuljettajan lisäksi jopa 13 koululaista.

Tamlans-invataksin ainutlaatuiset ominaisuudet pyörätuolia käyttävien, sekä muiden liikuntarajoitteisten kuljettamiseen ovat yli 10 vuoden tuotekehityksen tulos. Innovaatiot ovat syntyneet lujassa yhteistyössä asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2018 Tamlans. All rights reserved.