Close

Volkswagen Transporter T6

Tamlans Volkswagen Transporter esteetön taksi voidaan valmistaa tehtaan korotetusta versiosta tai varustaa kokonaan kotimaisella puolikorotetulla kattomallilla.

Tyylikäs ja taloudellinen Volkswagen Transporter Tamlans taipuu erilaisiin kuljetustarpeisiin koululaistaksista luksus-luokan bussiin tai esteettömiin- ja pyörätuolikuljetuksiin. Tamlans-varustelupaketit ovat Worker, Touring ja Exclusive.

Esteettömien Tamlans-taksien nostinvaihtoehtojen ansiosta pyörätuoli saadaan siirrettyä autoon vaivattomasti. Jo itsestään tilavan auton muunneltavan ja kompaktin sisustuksen ansiosta kyytiin mahtuu mallista riippuen kuljettajan lisäksi jopa 13 koululaista.

1.7.18 voimaan tulleen uuden liikennepalvelulain mukaan esteettömiä takseja on jatkossa kaksi kokoluokkaa, pieni ja suuri. Tamlansin varustelema Volkswagen Transporter T6 täyttää uuden liikennepalvelulain suurelle esteettömälle taksille asettamat mittavaatimukset.

Esteetön Tamlans-taksi valmistetaan aina pariovellisesta versiosta jolloin kotimaassa tehtävän ovikorotuksen jälkeen lastausaukon korkeudeksi saadaan yli 1450 mm. Aihion tulee olla varustettu suurimmalla mahdollisella kokonaismassalla (3,2 t). Voimme toteuttaa esteettömän taksin myös nelivetoalustalle jolloin se on mahdollista rekisteröidä 1+8 henkilölle.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.