Close

Istuimet ja verhoilu

Varustelemiimme ajoneuvoihin asennettava, markkinoiden kevein ja helpoiten muunneltava istuinjärjestelmä on Tamlansin omaa designia.

Istuimet, kiskot ja kiinnitysjärjestelmä on pitkälle ammattiautoilijoiden kanssa mietitty, saumattomasti toimiva kokonaisuus. Suunnittelun lähtökohta on ollut se, että ajoneuvon käyttötarkoitus muuntautuu nopeasti ja helposti kulloisiinkin kuljetustarpeisiin, edustusajosta pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

Istuinmallien suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti muunneltavuus, helppokäyttöisyys, turvallisuus sekä istumamukavuus pidemmilläkin matkoilla.

Matkustusturvallisuuden lisäämiseksi istuimiin on asennettu integroidut 3-pisteturvavyöt sekä Isofix-kiinnitysjärjestelmä. Mallit täyttävät M1 ja M2 -ajoneuvoasetukset sekä kaikki tarvittavat EU-direktiivit ja E-säännöt.

Kiinnityskiskot voidaan asentaa pitkittäis- tai poikittaissuuntaan.

Tamlans-istuimia on saatavana neljää eri leveyttä:

  • 840 mm – kahden istuttava
  • 740 mm – koululaisistuin
  • 480 mm – istuin
  • 430 mm – istuin

Istuimet verhoillaan käsityönä Suomessa Tampereen tehtaallamme. Materiaaleina käytämme laadukkaita ajoneuvokäyttöön tarkoitettuja, kovaa kulutusta kestäviä materiaaleilla.

Istuimiin on mahdollista saada yksilöllisyyttä persoonallisilla yksityiskohdilla mm. tehostetikkauksilla sekä brodeerauksilla.

Kevyet ja helppokäyttöiset seinille kääntyvät taittoistuimet

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Istuinverhoilumalleja

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2017 Tamlans. All rights reserved.