Tamlansin perusajatus on varustella asiakkaan valitsemasta ajoneuvosta yksilöllinen ammattikäyttöön tarkoitettu kokonaisuus, joka tarjoaa mahdollisimman monta turvallista ja tuottavaa ajokilometriä. Meillä asiakas ei jää matkan varrelle – olipa kyseessä muutostyö, huolto tai varaosapalvelu, me autamme.

Meillä on taito varustella helposti ja joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin muuntautuvia ajoneuvoja. Avainhenkilöstöllämme on mittava kokemus ajoneuvovarustelusta, erilaisista teknisistä ratkaisuista sekä erikoisajoneuvokuljettajien erityistarpeista. Hallitsemme myös testauksen ja tunnemme ajoneuvolainsäädännön.

Tamlansin voidaan hyvällä syyllä sanoa olevan autovarustelujen suunnannäyttäjä. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja kumppanuuteen. Monet innovaatioistamme ovat syntyneet yhteistyössä kokeneiden ammattikuljettajien kanssa. Suomalaisena yrityksenä tunnemme pohjoisten olosuhteiden erityisvaatimukset.

Tampereella Ruskon teollisuusalueella neljässä eri toimipisteessä toiminut Tamlans Oy on varustellut sekä pikkubusseja, että hälytysajoneuvoja jo vuodesta 1998 lähtien. Nykyisessä tehtaassa ajoneuvoja on valmistettu vuodesta 2008 alkaen. Prostyle ja Pegabus ovat Tamlansin entisiä tuotemerkkejä, jotka on nykyään yhdistetty Tamlans-tuotemerkin alle.

Tamlansille on myönnetty Volkswagen AG:n PremiumPartner -sertifikaatti. Sertifikaatti on korkein kumppanitason tunnustus, jonka Volkswagen AG voi ulkopuoliselle kumppanille myöntää. Tamlans Oy on ensimmäinen yritys Pohjoismaissa, jolle kyseinen tunnustus on myönnetty.

Volkswagen AG on myöntänyt Tamlansin valmistaman Volkswagen Amarok -moduuliajoneuvon uusimmalle mallille LONO-sertifikaatin eli ei-vastustavan todistuksen. Jo aiemmin Tamlansilla oli LONO Amarokin edelliselle 4-sylinteriselle malliversiolle. Konversio-kumppanit ja heidän tuotteensa arvioidaan ja valitaan tiukasti määritellyillä laatukriteereillä. Ei-vastustava todistus on korkein tunnustus tuotteelle, joka ei suoraan ole Volkswagenin omaa tuotantoa.

Osoituksena pitkäjänteisestä panostuksestamme laadun kehittämiseen, Tamlansille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

Laatupolitiikkamme on saatavilla kysyttäessä.

Tamlans Oy on Hanselin puitejärjestelyn sopimustoimittaja. Hansel (www.hansel.fi) on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

Tamlans Oy yleiset myynti- ja toimitusehdot

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (EU 2016/679) ja soveltuvaa kansallista sääntelyä yksityisyydensuojasta. Tietosuojaseloste

 

Volkswagen Premium Partner

 

AKL-sertifiointi

 

Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja.

 

Tamlansin tuotantotehdas Tampereella.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.