fbpx

Tervetuloa tiimiin Henri Vauhkonen

Kesälomilta palattuamme saimme vahvistusta hälytys- ja erikoisajoneuvopuolelle, sillä Henri Vauhkonen aloitti meillä myynti-insinöörinä. Henri omaa kokemusta puuteollisuuden teknisestä kone- sekä tarvikemyynnistä ja tiedonnälkäisenä nauttii uusista haasteista, joita alan vaihdos tarjoaa. Koulutukseltaan hän on materiaalitekniikan (puu) insinööri.

Työkalut pysyvät Henrillä käsissä ja puukäsityöt ovat hänen erikoisalaansa. Ajoneuvot ja musiikki ovat toinen intohimon kohde. Lisäksi vapaa-ajalla miehen voi bongata aktiiviharrastustensa parista beach volley- tai lentopallokentiltä, milloin mistäkin. Energiaa tältä mieheltä siis löytyy!

Myynti-insinöörinä Henri haluaa päästä hyödyntämään aiempaa kokemusta teollisesta myynnistä ja kehittämään osaamistaan. ”Tässä työssä kiinnostaa erityisesti CAD-piirustusten tuottaminen ja projektien hallinta tuotantovaiheessa, sekä monipuolisen työnkuvan myötä tulevat erilaiset myyntiä tukevat tehtävät. Pyrin omalta osaltani auttamaan sekä työyhteisöä että asiakkaita parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi”, Henri kiteyttää.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.