Saammeko esitellä – Turo Pusa – Yksikön esimies

Saimme Turon vahvistamaan Tamlans-tiimiämme elokuussa 2020 ja hän aloitti uuden, pääkaupunkiseudun, toimipisteemme esimiehenä. Turolla on monipuolinen kokemus autoalalta ja edeltävän 9 vuotta hän on toiminut autovarustelun parissa sähköosaston työnjohtajan tehtävissä.

Pelastusajoneuvopuolelta Turo omaa arvokasta kokemusta. Hän on toiminut asentajana ja korjaamomestarin tehtävässä pelastuslaitoksella. Myös erilaiset VPK-autot ovat tulleet hyvin tutuiksi.

Autourheilu on lapsesta asti ollut miehen intohimona ja kokemusta löytyy kolmen vuosikymmenen verran aktiiviharrastajana niin kuskin, kartturin, mekaanikon ja kilpailujärjestäjän tehtävistä.

Turon vahvuutena on isojen huoltoautoasiakkuuksien hoito ja vaativiin projekteihin perehtyminen. Mielenkiinnon kohteena hänellä on erityisesti pelastuspuolen varustelut ja ylipäätään auttaa ammattilaisia löytämään oikeat ratkaisut todelliseen tarpeeseen. Työssä mukavinta on nähdä varustelun merkitys ja huomata, kuinka erilainen auto voi olla varustelun myötä verrattuna suoraa tehtaalta tulevaan autoon.

”Työssäni pyrin tarjoamaan ammattilaisille ammattikäyttöön hyvät työkalut. Haluan saavuttaa parhaan tietotaidon autovarustelussa ja ennen kaikkea tarjota sitä muille!”

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.