fbpx

Tamlans Oy yrityksenä

Toimimmme tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien autotehtaiden kanssa. Tämä on avannut meille mahdollisuuden tarjota parhaita korinrakennusratkaisuja maailmalta kotimaisten asiakkaidemme käyttöön.

Kuva Meksikon tehtaalta, jossa pääsimme tutustumaan partnerimme raskaampiin varusteluihin.
Kuva IAA2018-kuljetus- ja logistiikka-alan messuilta Saksasta.

Uusi Helsinkiin avattava yksikkö sekä varustelutehtaamme Tampereella mahdollistavat monipuoliset ajoneuvovarustelut asiakkaille.  Maan kattava huoltoverkosto on suunniteltu kaikkien asiakkaidemme eduksi ja jälkimarkkinoinnin nopeuttamiseksi.

 

Olemme toimittaneet ajoneuvovarusteluita globaalisti yli 20 vuotta. Tämä on opettanut meille, että varusteluissa pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Olemme varustelualan ainoa ISO9001-sertifioitu toimija, millä haluamme varmistaa jatkuvan tasaisen laadun.

Suunnitteluvaiheessa hyödynnämme 3D-ohjelmistoja.

 

 

Tamlans Oy on varustellut sekä pikkubusseja että hälytysajoneuvoja jo vuodesta 1998 lähtien. Nykyisessä tehtaassa ajoneuvoja on valmistettu vuodesta 2008 alkaen.

Tamlansille on myönnetty Volkswagen AG:n PremiumPartner -sertifikaatti. Sertifikaatti on korkein kumppanitason tunnustus, jonka Volkswagen AG voi ulkopuoliselle kumppanille myöntää. Tamlans Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle kyseinen tunnustus on myönnetty.

 

Osoituksena pitkäjänteisestä panostuksestamme laadun kehittämiseen, Tamlansille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

 

Tamlans Oy yleiset myynti- ja toimitusehdot

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (EU 2016/679) ja soveltuvaa kansallista sääntelyä yksityisyydensuojasta. Tietosuojaseloste

 

Volkswagen Premium Partner

 

AKL-sertifiointi

 

Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja.

 

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.