fbpx

Tamlans Oy

Tamlansilla on 25 vuoden kokemus globaalista ajoneuvovarustelusta. Olemme varustelleet ammattilaisten käyttämiä hyötyajoneuvoja, kuten takseja ja pikkubusseja, sekä hälytysajoneuvoja vuodesta 1998 lähtien. Vuonna 2020 lanseerasimme uuden autovarusteluun keskittyvän liiketoiminta-alueen. Vuonna 2024 voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden laajimman varustelukokonaisuuden.

Tamlans Autovarustelu tarjoaa laajan valikoiman autovarustelupalveluita, kuten hylly- ja laatikostokokonaisuudet, yleis- ja erikoisvarustelut sekä muun muassa kuljetuskalustossa ja kylmäkuljetuksessa tarvittavat autovarusteet. Autovarustelun tuotantotehdas, Tamlans Airport, sijaitsee Vantaalla Tammistossa.

Tamlans Henkilökuljetus varustelee kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut hyötyajoneuvot, kuten esteettömät taksit, pikkubussit ja retkeilyajoneuvot laadukkaasti. Varustelemamme ajoneuvot ovat saatavilla Tamlansin omalla istuinjärjestelmällä. Pikakiinnitteinen järjestelmä on markkinoiden kevyin ja muunneltavin. Istuimet verhoillaan käsityönä Suomessa, Tampereen tehtaallamme.

Tamlans Hälytysajoneuvot tarjoaa ensiluokkaista varustelua pelastusalan ajoneuvoihin, kuten ambulansseihin, pelastus- ja puolustusajoneuvoihin.

Varustelemme ajoneuvoja asiakkaan kuljetustarpeiden mukaan. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja suunnittelemme ajoneuvon yhteistyössä asiakkaan kanssa vastaamaan jokaisen asiakkaan omia kuljetustarpeita.

Toimimme yhteistyössä maailman johtavien autotehtaiden kanssa. Voimmekin tarjota parhaita korinrakennusratkaisuja maailmalta kotimaisten asiakkaidemme käyttöön. Osaamisemme myös sähköautojen varustelijana on huippuluokkaa.

Meille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti. osoituksena pitkäjänteisestä panostuksestamme laatuun ja laadun kehittämiseen. Lisäksi Tamlans on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty Volkswagen AG:n Premium Partner -sertifikaatti. Sertifikaatti on korkein kumppanitason tunnustus, jonka Volkswagen AG voi ulkopuoliselle myöntää.

Syksyllä 2023 Tamlansille myönnettiin ensimmäisenä Suomessa henkilökuljetuskategorian Mercedes-Benz Van Partner -sertifikaatti. Sen vaatimuksena kumppanin tulee täyttää Mercedes-Benz Vansin sertifioiduille päällirakentajille asetettujen yksilöllisten koriratkaisujen vaatimukset laadun, myynnin, suunnittelun, tekniikan ja huoltopalveluiden osa-alueilla.

Pitkä historiamme on opettanut meille, että varusteluissa pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys. Tamlans yrityksenä kiteytyy laadukkaaseen työn jälkeen, asiakkaan toiveisiin pohjautuvaan tekemiseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja maailmanluokan osaamiseen. Me näytämme suunnan autovarustelulle.

 

Tamlans Oy on Hanselin puitejärjestelyn sopimustoimittaja. Hansel (www.hansel.fi) on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

Tamlans Oy yleiset myynti- ja toimitusehdot

Laatupolitiikkamme on saatavilla pyydettäessä.

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (EU 2016/679) ja soveltuvaa kansallista sääntelyä yksityisyydensuojasta. Tietosuojaseloste

 

Tamlansin tuotantotehdas Tampereella.

 

Tamlans Airport Autovarustelun tuotantotehdas Vantaalla.

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.