Close

Yritys

Tamlansilla asiakasta palvellaan aina viimeiseen kilometriin asti.

Tamlans on asiantuntija ajoneuvovarustelujen suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Meillä on taito varustella helposti ja joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin muuntautuvia ajoneuvoja.

Avainhenkilöstöllämme on mittava kokemus ajoneuvovarustelusta, erilaisista teknisistä ratkaisuista sekä erikoisajoneuvokuljettajien erityistarpeista.

Tamlansin voidaan hyvällä syyllä sanoa olevan autovarustelujen suunnannäyttäjä. Tästä kertoo paitsi vuosien kokemus, myös lukuisat innovaatiot.

Kotimaisena yrityksenä osaamme huomioida pohjoisen vaativat olosuhteet.

Laaja verkostomme mahdollistaa myös suuret toimitusmäärät.

Volkswagen AG on myöntänyt Tamlans Oy:n valmistaman Volkswagen Amarok -moduuliajoneuvon uusimmalle mallille LONO-sertifikaatin eli ei-vastustavan todistuksen. Jo aiemmin Tamlans Oy:llä oli LONO Amarokin edelliselle 4-sylinteriselle malliversiolle.

Konversio-kumppanit ja heidän tuotteensa arvioidaan ja valitaan tiukasti määritellyillä laatukriteereillä. Ei-vastustava todistus on korkein tunnustus tuotteelle, joka ei suoraan ole Volkswagenin omaa tuotantoa.

Osoituksena pitkäjänteisestä panostuksestamme laadun kehittämiseen, Tamlansille on myönnetty myös ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2018 Tamlans. All rights reserved.