Close

Yritys

Tamlans on asiantuntija ajoneuvovarustelujen suunnittelussa sekä toteuttamisessa.

Tamlansin perusajatus on jalostaa asiakkaan valitsemasta ajoneuvosta yksilöllinen ammattikäyttöön tarkoitettu kokonaisuus, joka tarjoaa mahdollisimman monta turvallista ja tuottavaa ajokilometriä. Meillä asiakas ei jää matkan varrelle – olipa kyseessä muutostyö, huolto tai varaosapalvelu, me autamme. Asiakkaamme voivat keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Meillä on taito varustella helposti ja joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin muuntautuvia ajoneuvoja. Avainhenkilöstöllämme on mittava kokemus ajoneuvovarustelusta, erilaisista teknisistä ratkaisuista sekä erikoisajoneuvokuljettajien erityistarpeista. Hallitsemme myös testauksen ja tunnemme ajoneuvolainsäädännön.

Tamlansin voidaan hyvällä syyllä sanoa olevan autovarustelujen suunnannäyttäjä. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja kumppanuuteen. Monet innovaatioistamme ovat syntyneet yhteistyössä kokeneiden ammattikuljettajien kanssa. Suomalaisena yrityksenä tunnemme pohjoisten olosuhteiden erityisvaatimukset.

Tamlansille on myönnetty Volkswagen AG:n PremiumPartner -sertifikaatti. Sertifikaatti on korkein kumppanitason tunnustus, jonka Volkswagen AG voi ulkopuoliselle kumppanille myöntää. Tamlans Oy on ensimmäinen yritys Pohjoismaissa, jolle kyseinen tunnustus on myönnetty.

Volkswagen AG on myöntänyt Tamlansin valmistaman Volkswagen Amarok -moduuliajoneuvon uusimmalle mallille LONO-sertifikaatin eli ei-vastustavan todistuksen. Jo aiemmin Tamlansilla oli LONO Amarokin edelliselle 4-sylinteriselle malliversiolle. Konversio-kumppanit ja heidän tuotteensa arvioidaan ja valitaan tiukasti määritellyillä laatukriteereillä. Ei-vastustava todistus on korkein tunnustus tuotteelle, joka ei suoraan ole Volkswagenin omaa tuotantoa.

Osoituksena pitkäjänteisestä panostuksestamme laadun kehittämiseen, Tamlansille on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

Laatupolitiikkamme on saatavilla kysyttäessä.

Tamlans Oy on Hanselin puitejärjestelyn sopimustoimittaja. Hansel (www.hansel.fi) on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä.

close

Haluatko lisätietoja?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

© 2020 Tamlans. All rights reserved.