fbpx

Markkinoiden kevein ja helpoiten muunneltava istuinjärjestelmä on Tamlansin omaa designia.

Istuimet, kiskot ja kiinnitysjärjestelmä on pitkälle ammattiautoilijoiden kanssa mietitty, saumattomasti toimiva kokonaisuus. Suunnittelun lähtökohtana on ollut se, että ajoneuvon käyttötarkoitus muuntautuu nopeasti ja helposti kulloisiinkin kuljetustarpeisiin, edustusajosta pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin.

Istuinmallien suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti muunneltavuus, helppokäyttöisyys, turvallisuus sekä istumamukavuus pidemmilläkin matkoilla. Matkustusturvallisuuden lisäämiseksi istuimiin on asennettu integroidut 3-pisteturvavyöt sekä Isofix-kiinnitysjärjestelmä. Mallit täyttävät M1- ja M2-ajoneuvoasetukset sekä kaikki tarvittavat EU-direktiivit ja E-säännöt.

Kiinnityskiskot voidaan asentaa pitkittäis- tai poikittaissuuntaan.

Kaikkia istuinleveyksiä on mahdollista saada sekä Tamlans Lift että Tamlans Flip -istuimina. Tamlans Lift -istuin taittuu kasaan ja kääntyy kätevästi seinälle. Tamlans Flip -istuimen istuinosa nousee ylös.

Istuimet verhoillaan käsityönä Suomessa Tampereen tehtaallamme. Käytämme laadukkaita ajoneuvokäyttöön tarkoitettuja, kovaa kulutusta kestäviä verhoilumateriaaleja.

Istuimiin on mahdollista saada yksilöllisyyttä persoonallisilla yksityiskohdilla, kuten tehostetikkauksilla ja brodeerauksilla.

 

Tamlans-istuimia on saatavana neljää eri leveyttä:

  • 830 mm kahden istuttava istuin
  • 740 mm koululaisistuin
  • 480 mm istuin
  • 430 mm istuin

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.