fbpx

Tamlans Hybridiambulanssi Moduuli on B-tyypin ambulanssin ja kevyen sammutusyksikön yhdistelmä.

Monitoimiambulanssin käyttöönotto parantaa pelastuslaitoksen palvelutasoa, tehostaa sen toimintaa ja nostaa valmiustason ympärivuorokautiseksi.

Komposiittirakenteinen moduuli on kevyt, mutta kestävä. Moduulin iskun- ja äänenvaimennusominaisuuksien ansiosta ambulanssimatkoista tulee miellyttävämpiä sekä potilaille että hoitohenkilökunnalle.

Moduulirakenteista ambulanssia voidaan ajaa B-ajokortilla. Se on ajettavuudeltaan erinomainen, vaativammissakin olosuhteissa. Nelivetoisesta V6-moottorilla (165 kW/224 hv tai 190 kW/258 hv) varustetusta ajoneuvosta ei lopu teho kesken ja sillä päästään potilaan luokse hankalammassakin maastossa. Ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa myös vaativissa olosuhteissa. Tilavassa johtotilassa ei myöskään ole tehty kompromisseja.

Osien vaihtaminen ja huoltotyöt on tehty mahdollisimman helpoksi. Suunnittelussa on huomioitu vaivaton pääsy huoltokohteisiin sekä riittävät tilat. Sähköjärjestelmät on sijoitettu selkeästi yhteen paikkaan ohjaamon väliseinään sekä viestintä laiteet vasemmalle etuovelle. Komposiittirakenteinen moduulikori ei ruostu ja ohjaamon kolarivaurion sattuessa se voidaan siirtää uudelle alustalle.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.