fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pyörätuolien kanssa yhteensopivien ajoneuvojen valmistukseen. Heidän tarjoamansa ratkaisut mahdollistavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden vaivattoman pääsyn ja matkustamisen erilaisissa ajoneuvoissa. Tamlansin valmistamissa ajoneuvoissa on tehty erityisiä muutoksia ja lisävarusteita, jotka mahdollistavat esteettömän pääsyn ja mukavan matkanteon pyörätuolia käyttäville henkilöille.

Tamlansin ajoneuvoissa on esimerkiksi erityisesti suunniteltu nosto- ja tukijärjestelmä, joka mahdollistaa pyörätuolin turvallisen ja sujuvan siirtymisen auton sisälle. Nämä järjestelmät on suunniteltu siten, että pyörätuolia käyttävä henkilö voi itse päästä autoon ja poistua sieltä tarvittaessa. Tamlansin ajoneuvoissa on myös esteettömät sisäänkäynnit sekä riittävästi tilaa pyörätuolin kanssa matkustaville henkilöille.

Lisäksi Tamlansin ajoneuvojen istuimet on suunniteltu erityisesti pyörätuolia käyttäville henkilöille. Istuimien asennossa ja säädöissä on otettu huomioon pyörätuolin käyttäjän tarpeet ja mukavuus. Ajoneuvon sisätiloissa on myös kiinnityspisteet pyörätuolille, jotta se pysyy turvallisesti paikallaan matkan aikana. Näiden ratkaisujen ansiosta pyörätuolilla liikkuvat henkilöt voivat matkustaa mukavasti ja turvallisesti Tamlansin valmistamissa ajoneuvoissa.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.