fbpx

Ambulanssien varusteluratkaisut ovat keskeisessä roolissa takaamassa potilaiden turvallisen ja nopean hoitokuljetuksen. Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut ambulanssien varusteiden kehittämiseen ja valmistukseen. Heidän innovatiiviset ratkaisunsa tuovat uutta tuulahdusta ambulanssien varustelumaailmaan.

Yksi Tamlansin uusista innovaatioista on älyteknologiaa hyödyntävä potilaskiinnitysjärjestelmä. Perinteisesti potilaat kiinnitetään hoitotarvikkeilla ja turvavöillä, mutta Tamlansin uusi järjestelmä käyttää älyrannekkeita ja antureita. Näiden avulla potilaan tila ja liikkuminen voidaan tarkkailla reaaliaikaisesti, mikä lisää potilasturvallisuutta. Lisäksi järjestelmä hälyttää automaattisesti, jos potilas yrittää poistua kiinnityksistään, mikä auttaa ennaltaehkäisemään tapaturmia hoitokuljetuksen aikana.

Toinen Tamlansin innovaatio on kevyet ja helposti muunneltavat moduulivarusteet. Perinteiset ambulanssit ovat usein raskaita ja jäykkiä, mikä voi vaikeuttaa kuljettamista ja liikkumista ahtaissa tiloissa. Tamlansin moduulivarusteiden avulla ambulanssi voidaan räätälöidä hoitohenkilöstön tarpeiden mukaan ja varustus voidaan muunnella helposti erilaisiin tilanteisiin. Lisäksi kevyempi rakenteen ansiosta ambulanssin polttoaineen kulutus vähenee ja ympäristöystävällisyys paranee.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.