fbpx

Tamlans on Suomen johtava ambulanssien varustamiseen erikoistunut yritys, jolla on pitkäaikainen kokemus alan vaativista tarpeista. Tamlansin ammattitaitoinen henkilöstö varmistaa, että ambulanssit täyttävät kaikki tarvittavat vaatimukset ja ovat varustettu parhaalla mahdollisella tavalla.

Tamlansilla on laaja valikoima varusteluratkaisuja eri ambulanssityypeille, kuten ensihoito-, päivystys- ja tehohoitoambulansseille. Yhtiön tarjoamat ratkaisut sisältävät muun muassa ergonomisesti suunnitellut työpisteet, kattavan lääketieteellisen varustuksen, potilasturvallisuusjärjestelmät, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmät sekä valaistusjärjestelmät.

Tamlans panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovaatioihin varmistaakseen, että sen varusteluratkaisut pysyvät ajan tasalla ja vastaavat ambulanssien käyttäjien tarpeita. Yrityksen tiiviit yhteistyösuhteet alan asiantuntijoiden kanssa takaavat, että Tamlansin tuotteet ovat teknisesti kehittyneitä ja huippulaatuisia. Tamlansin varustellut ambulanssit ovat tunnettuja niiden luotettavuudesta ja kestävyydestä, mikä tekee Tamlansista luotettavan ja arvostetun toimittajan.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.