fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka tarjoaa räätälöityjä pakettiauton muutostöitä. Näillä muutostöillä voit parantaa merkittävästi kuljetuskykyä ja mukavuutta omassa ajoneuvossasi. Tamlansilla on pitkä kokemus pakettiautojen muutostöistä ja yritys tarjoaa laajan valikoiman erilaisia muutostyöratkaisuja.

Yksi Tamlansin tarjoamista muutostöistä on invapakettiauton muutos. Tämä muutos tekee pakettiautosta esteettömän ja helposti saavutettavan erityistarpeita omaaville henkilöille. Muutostöitä voi tehdä esimerkiksi rampin, nostimien tai muiden apuvälineiden avulla. Tamlans huolehtii, että muutostyöt tehdään laadukkaasti ja turvallisuutta unohtamatta.

Toinen suosittu muutostyö on matkailuajoneuvon muutos. Tamlans muuttaa tavallisen pakettiauton kodikkaaksi matkailuautoksi, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Muutos voi sisältää esimerkiksi makuupaikat, wc-tilat, keittiön ja jääkaapin. Tamlansin ammattitaitoinen tiimi suunnittelee ja toteuttaa muutostyöt asiakkaan toiveiden mukaan, joten lopputulos on aina yksilöllinen ja laadukas.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.