fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut ammattiautojen sisustusten suunnitteluun ja valmistukseen. Tamlansin tavoitteena on parantaa kuljettajan mukavuutta ja toiminnallisuutta luomalla huippuluokan ajoneuvon sisätiloja. Yritys tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sisustusratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten ammattiautojen tarpeita.

Tamlansin asiantunteva suunnittelutiimi kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat kuljettajien mukavuutta ja ergonomiaa. Sisätilat on suunniteltu huomioiden kuljettajan tarpeet ja toiveet. Yritys käyttää laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisia teknologioita varmistaakseen kestävyyden ja toiminnallisuuden. Tamlansin sisustusratkaisuissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys.

Valikoimaan kuuluu esimerkiksi ergonomisia istuimia, säädettäviä ohjauspyöriä, käytännöllisiä säilytysratkaisuja sekä monipuolisia liitettävyyden vaihtoehtoja. Tamlansin sisustusratkaisut parantavat ajomukavuutta ja tekevät ammattiautoista toimivampia. Tamlansin asiantunteva tiimi takaa laadukkaan ja räätälöidyn sisustusratkaisun jokaiseen ammattiautoon.

More questions?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.