fbpx

Esteettömät pyörätuolivarustelut Tamlansilta tarjoavat lisää liikkumisen vapautta henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita. Tamlans on kotimainen yritys, joka erikoistuu räätälöityjen ajoneuvojen valmistamiseen ja varusteluun. Heidän esteettömät pyörätuolivarusteet mahdollistavat helpon pääsyn ajoneuvoon ja mukavan matkustamisen pyörätuolissa istuville matkustajille.

Tamlansin esteettömät pyörätuolivarustelut sisältävät muun muassa liukuestimattoman pyörätuolisillan, joka helpottaa pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden siirtymistä ajoneuvoon. Sillalla on hyvä pitävyys ja sen korkea kantavuus takaa turvallisen ja vakaan matkustuskokemuksen. Lisäksi pyörätuolisillan korkeutta voidaan säätää tarpeiden mukaan, jolloin se sopii erilaisiin pyörätuolimalleihin.

Tamlansin esteettömät pyörätuolivarusteet mahdollistavat myös pyörätuolin turvallisen kiinnityksen ajoneuvoon. Heidän turvakiinnitysjärjestelmänsä takaavat, että pyörätuoli pysyy tukevasti paikallaan koko matkan ajan. Tämä antaa matkustajalle turvallisuutta ja mahdollistaa miellyttävän matkustuskokemuksen.

Tamlansin tavoitteena on tarjota saumattomia liikkumisen mahdollisuuksia kaikille henkilöille riippumatta heidän liikuntarajoitteistaan. Heidän esteettömät pyörätuolivarustelunsa ovat luotettavia, turvallisia ja helposti käytettäviä. Näiden varusteiden ansiosta pyörätuolilla liikkuvat henkilöt voivat nauttia liikkumisen vapaudesta ja osallistua täysipainoisesti erilaisiin aktiviteetteihin ja matkustamiseen.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.