fbpx

 

Esteettömän liikkumisen edelläkävijä

Esteettömyys on tärkeä osa nykyaikaista liikennettä, ja se mahdollistaa kaikille yhdenvertaiset matkustusolosuhteet. Me Tamlansilla olemme omistautuneet tarjoamaan esteettömiä ajoneuvoratkaisuja, jotka vastaavat niin yksityishenkilöiden kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Esteettömät taksit ja bussit ovat varusteltu huolella, jotta jokainen matka olisi turvallinen ja mukava.

Esteettömyys ei ole pelkästään fyysisten esteiden poistamista, vaan se on kokonaisvaltaista suunnittelua, jossa huomioidaan erilaiset käyttäjät. Meidän ajoneuvoissamme on esimerkiksi riittävästi tilaa pyörätuolille, matalalattiakonsepti helpottaa kulkemista ja turvallisuusvarusteet, kuten turvavyöt ja -kaaret, ovat aina huippuluokkaa.

Laadukkaat varusteluratkaisut ammattilaisille

Kun kyseessä on ammattikäyttöön tarkoitettujen ajoneuvojen varustelu, laatu ja toimivuus ovat avainasemassa. Meidän käsissämme hyötyajoneuvot muuttuvat monipuolisiksi työvälineiksi, jotka palvelevat käyttäjiään luotettavasti päivästä toiseen. Tämä tarkoittaa, että varustelumme kestää aikaa ja käyttöä, ja se on suunniteltu juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meidän asiantuntemuksemme näkyy kaikessa tekemässämme. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta, oli kyseessä sitten hylly- ja laatikostokokonaisuudet tai erikoisvarustelut. Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan, ja käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja komponentteja.

Esteettömyys ja mukavuus yhdistettynä

Esteettömyys ei tarkoita pelkästään saavutettavuutta, vaan myös mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Meidän varustelemamme esteettömät taksit ja bussit tarjoavat matkustajilleen miellyttävän matkakokemuksen. Istuimet ovat ergonomisesti suunniteltuja ja ne voidaan säätää tarpeen mukaan, jotta jokainen matkustaja löytää itselleen sopivan asennon.

Meidän pikakiinnitteinen istuinjärjestelmämme on esimerkki innovatiivisesta ratkaisusta, joka tekee ajoneuvojen muuntelusta nopeaa ja vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää, kun ajoneuvoa käytetään erilaisiin kuljetustarpeisiin ja matkustajamäärät vaihtelevat.

Ympäristötietoisuus ja tulevaisuuden ajoneuvot

Ympäristötietoisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpi tekijä ajoneuvojen varustelussa. Me Tamlansilla olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja tarjoamme asiakkaillemme myös sähköautojen varusteluratkaisuja. Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisemmät valinnat ilman, että joudutaan tinkimään ajoneuvon toimivuudesta tai mukavuudesta.

Meidän asiantuntemuksemme sähköautojen varustelussa on huippuluokkaa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme edistyksellisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tulevaisuuden liikenteen haasteisiin. Sähköautojen varustelu vaatii erityisosaamista, ja meillä on tarvittava tietotaito ja kokemus näiden ajoneuvojen erityisvaatimuksiin vastaamiseksi.

Yhteistyö ja asiakaslähtöisyys

Yhteistyö maailman johtavien autotehtaiden kanssa mahdollistaa meille pääsyn parhaisiin korinrakennusratkaisuihin. Tämä yhteistyö takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaisia ja innovatiivisia varusteluratkaisuja. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä, ja suunnittelemme jokaisen ajoneuvon yhdessä asiakkaan kanssa, varmistaen, että lopputulos vastaa täysin heidän tarpeitaan.

Meidän tiimimme ammattitaito ja pitkä kokemus ajoneuvovarustelusta takaavat, että jokainen projekti toteutetaan huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Laatu ja sertifikaatit

Laatu on kaiken tekemisemme kulmakivi. ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja Volkswagen AG:n Premium Partner -sertifikaatti ovat osoituksia sitoutumisestamme korkeaan laatuun ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Nämä sertifikaatit ovat tunnustus siitä, että työmme täyttää tiukimmatkin kansainväliset standardit.

Syksyllä 2023 saavutimme merkittävän virstanpylvään, kun meille myönnettiin ensimmäisenä Suomessa Mercedes-Benz Van Partner -sertifikaatti. Tämä kertoo kyvystämme vastata korkeatasoisiin vaatimuksiin henkilökuljetuskategorian ajoneuvojen varustelussa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja nämä sertifikaatit ovat todiste siitä, että olemme oikealla tiellä.

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.