fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka tarjoaa helppokäyttöisiä ja esteettömiä ajoneuvovarusteluita pyörätuolikäyttäjille. Heidän palveluvalikoimaansa kuuluu erilaisia ratkaisuja, joilla pyörätuolikäyttäjät voivat matkustaa mukavasti ja turvallisesti erilaisissa ajoneuvoissa. Tamlansin palvelut on suunniteltu tarjoamaan avustusta ja apuvälineitä pyörätuolikäyttäjille matkanteon helpottamiseksi.

Yksi Tamlansin tarjoamista palveluista on pyörätuolivarustelu, joka mahdollistaa pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden turvallisen ja mukavan matkustamisen erilaisissa ajoneuvoissa. Pyörätuoli kiinnitetään ajoneuvoon erityisillä turvavöillä ja kiinnitysjärjestelmillä, jotka on suunniteltu takaamaan vakaan ja turvallisen matkustuskokemuksen. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia apuvälineitä, kuten liukuportaita ja hissejä, jotka helpottavat pyörätuolin kuljettamista ajoneuvossa.

Esteettömyys on yksi Tamlansin palveluiden tärkeimmistä tavoitteista. Yritys tarjoaa ratkaisuja, jotka helpottavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden pääsyä erilaisiin ajoneuvoihin. Heidän palveluvalikoimaansa kuuluu muun muassa ramppeja, jotka helpottavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden nousua ja laskua ajoneuvoihin. Lisäksi Tamlans tarjoaa apuvälineitä, kuten nostureita ja avustajia, joiden avulla pyörätuolilla liikkuvat henkilöt voivat helposti siirtyä ajoneuvoon ja sieltä pois.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.