fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut huippulaadukkaiden ajoneuvovarusteluiden valmistamiseen ja suunnitteluun. Yksi Tamlansin erikoisosaamisalueista on pyörätuolikäyttöön soveltuvien ajoneuvojen varustelu. Yritys tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat liikkumista ja matkustamista pyörätuolin käyttäjille.

Tamlansin pyörätuolivarusteluun kuuluu muun muassa automaattiset pyörätuolikiinnittimet, jotka helpottavat pyörätuolin siirtymistä ajoneuvoon ja sen ulkopuolelle. Näitä varusteluja voidaan asentaa erilaisiin ajoneuvoihin, kuten linja-autoihin tai taksikäyttöön soveltuviksi. Automaattiset kiinnittimet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne varmistavat pyörätuolin vakauden matkojen aikana.

Lisäksi Tamlans tarjoaa ajoneuvojen sisäänkäynteihin soveltuvia ramppeja, jotka helpottavat pyörätuolin tuloa ja poistumista ajoneuvosta. Nämä rampit voidaan asentaa erilaisiin ajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin tai invataksiksi muunnettuihin ajoneuvoihin. Rampit ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä, ja niiden avulla liikkuminen ajoneuvoissa on sujuvaa ja esteetöntä pyörätuolin käyttäjille.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.