fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut huoltoajoneuvojen varusteluun. Yritys tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja huoltoajoneuvojen varusteluun, joita voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan. Tamlansin varusteluratkaisut mahdollistavat tehokkaan ja toimivan työympäristön kaikenkokoisille huoltoajoneuvoille.

Yksi Tamlansin monipuolisista vaihtoehdoista on huoltoajoneuvojen sisätilojen varustelu. Asiakas voi valita erilaisia työpisteitä, säilytystiloja ja istuimia, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Lämmitettävät istuimet, ilmastointi ja äänieristys luovat miellyttävän työympäristön huoltohenkilöstölle. Lisäksi varusteluun voi kuulua esimerkiksi hyllyjä, kaappeja ja vetolaatikoita työkalujen ja tarvikkeiden säilyttämiseen.

Toinen vaihtoehto on huoltoajoneuvojen ulkopuolinen varustelu. Tamlans tarjoaa esimerkiksi päivityksiä ajoneuvojen valo- ja äänijärjestelmiin sekä tarvittavien varusteiden asennusta, kuten vetokoukun tai kattotelineen. Näiden avulla ajoneuvo voidaan tehdä näkyvämmäksi ja toimivammaksi erilaisissa työympäristöissä.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.