fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka keskittyy huoltoautojen varusteluun ammattitaidolla. Tamlansin tarjoamat palvelut mahdollistavat huoltoautojen muokkaamisen asiakkaan tarpeita vastaaviksi ja varustelu toteutetaan aina helposti ja tehokkaasti. Huoltoautojen varustelu on tärkeä osa palvelutoimintaa, sillä hyvin varusteltu auto takaa huoltohenkilöstön turvallisen ja toimivan työympäristön.

Tamlansin huoltoautojen varustelu koostuu laajasta valikoimasta erilaisia tarvikkeita ja järjestelmiä. Yritys tarjoaa esimerkiksi erilaisia kaappiratkaisuja, joiden avulla huoltotarvikkeet ja varaosat saadaan järjestettyä siististi ja helposti saavutettaviksi. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia työkalutelineitä ja säilytysratkaisuja, jotka auttavat pitämään työympäristön siistinä ja tehokkaasti järjestettynä.

Tamlans panostaa myös huoltoautojen ergonomiaan ja käytettävyyteen. Huoltoautojen istuimet, ohjauspyörät ja hallintalaitteet voidaan varustaa juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin varmistetaan, että huoltotyöt sujuvat mahdollisimman tehokkaasti ja mukavasti. Huoltoautojen varusteluun kuuluu myös erilaisten sähköjärjestelmien asennus, kuten esimerkiksi lisävalot, nosturit ja työkalujen sähköasennukset.

Tamlansin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii huoltoautojen varustelusta alusta loppuun saakka. He auttavat mielellään asiakkaita valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat varusteet ja ratkaisut. Tamlansin palvelut mahdollistavat siis huoltoautojen varustelun helposti ja ammattitaidolla, oli sitten kyseessä pieni tai suuri autokanta.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.