fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston valokonsolien valmistukseen. Yrityksen valikoimassa on myös innovatiivisia valokonsolituotteita, jotka tarjoavat asiakkaillemme monia etuja. Näitä innovaatioita ovat esimerkiksi langaton tiedonsiirto, automaattinen kauko-ohjaus, energiatehokas LED-valaistus sekä monipuoliset asennusvaihtoehdot.

Langaton tiedonsiirto on yksi Tamlansin innovaatioista, joka helpottaa valokonsolisysteemin käyttöä ja hallintaa. Tiedonsiirto tapahtuu turvallisesti ja luotettavasti ilman johtoja, mikä tekee asennuksesta nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi langattoman tiedonsiirron ansiosta valokonsolisysteemi on joustavampi ja sitä voidaan tarvittaessa siirtää tai laajentaa ilman suuria muutostöitä.

Automaattinen kauko-ohjaus on toinen Tamlansin innovaatio, joka tekee valokonsolisysteemin käytöstä helppoa ja turvallista. Kauko-ohjaimen avulla kuljettaja voi säätää valaistusta ja muita toimintoja suoraan ohjaamosta käsin, mikä parantaa työskentelymukavuutta ja vähentää kuljettajan häiriötekijöitä. Kauko-ohjauksen ansiosta valokonsolisysteemiä voidaan myös hallita etänä, mikä tarjoaa lisää käyttömahdollisuuksia esimerkiksi huolto- tai vaarallisissa kohteissa.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.