fbpx

Erikoisosaamista esteettömien ajoneuvojen varustelussa

Kun puhutaan esteettömien ajoneuvojen varustelusta, me Tamlansilla ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä. Esteettömyys ei ole pelkästään ajoneuvon saavutettavuutta, vaan se on kokonaisvaltaista suunnittelua, joka huomioi käyttäjän tarpeet ja turvallisuuden. Meidän käsissämme ajoneuvosta muokkautuu käyttäjänsä näköinen, toimiva ja mukava kulkuväline, joka palvelee niin yksityishenkilöitä kuin ammattilaisiakin.

Esteettömien ajoneuvojen varustelussa korostuu muunneltavuus ja keveys. Meidän pikakiinnitteinen istuinjärjestelmämme on markkinoiden kevyimpiä, ja se mahdollistaa ajoneuvon nopean muokkaamisen eri käyttötarkoituksiin. Istuimet valmistetaan käsityönä Suomessa, ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten panostamme jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Laadukkaat ratkaisut ammattikäyttöön

Meillä Tamlansilla on vuosikymmenten kokemus hyötyajoneuvojen varustelusta, ja tämä näkyy erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettujen ajoneuvojen laadussa ja toimivuudessa. Olemme varustelleet lukuisia esteettömiä takseja ja pikkubusseja, jotka palvelevat päivittäin niin matkustajia kuin kuljettajiakin. Ammattilaisten tarpeet ovat meille tuttuja, ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tekevät työnteosta sujuvampaa ja turvallisempaa.

Laadukas varustelu ei ole vain mukavuuskysymys, vaan se on myös turvallisuustekijä. Meidän varustelemamme ajoneuvot täyttävät tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Tämä on mahdollista, koska työskentelemme tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien autotehtaiden kanssa ja pysymme ajan hermolla varusteluratkaisuissamme.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. Jokainen varusteluprojekti alkaa perusteellisesta keskustelusta asiakkaan kanssa, jotta ymmärrämme täysin heidän tarpeensa ja toiveensa. Tämä yhteistyö mahdollistaa sen, että voimme suunnitella ja toteuttaa ajoneuvon, joka vastaa täydellisesti asiakkaan kuljetustarpeita. Meidän asiantuntijamme ovat valmiita opastamaan ja neuvomaan parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.

Yhteistyö ei pääty ajoneuvon toimitukseen, vaan jatkamme asiakkaan tukemista myös jälkimarkkinoinnin palveluissa. Tarjoamme kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotta varustellut ajoneuvot pysyvät aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi panostamme vahvasti palvelun laatuun ja jatkuvuuteen.

Laatua ja innovaatiota

Laatu on meille Tamlansilla kunnia-asia. ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja Volkswagen AG:n Premium Partner -sertifikaatti ovat osoituksia pitkäjänteisestä työstämme laadun eteen. Nämä tunnustukset eivät ole meille pelkkiä sertifikaatteja, vaan ne heijastavat sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Laadukas työn jälki, asiakkaan toiveiden huomioiminen ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat avainasemassa kaikessa, mitä teemme.

Innovaatio on toinen kulmakivi toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja parannamme olemassa olevia tuotteitamme. Tämä innovatiivinen ote varmistaa, että pysymme aina askeleen edellä alalla ja voimme tarjota asiakkaillemme edistyksellisiä varusteluratkaisuja. Olemme myös sähköautojen varustelun edelläkävijä, mikä on yhä tärkeämpää nykypäivän liikenteessä.

Kestävät kumppanuudet ja sertifikaatit

Kumppanuudet maailman johtavien autotehtaiden kanssa ovat meille Tamlansilla merkittävä voimavara. Ne mahdollistavat sen, että voimme hyödyntää alan uusimpia innovaatioita ja tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia korinrakennusratkaisuja. Mercedes-Benz Van Partner -sertifikaatti on tuorein esimerkki siitä, miten täytämme kansainväliset vaatimukset ja olemme luotettava kumppani myös suurille toimijoille.

Kestävät kumppanuudet ovat meille tärkeitä, sillä ne takaavat, että voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaisia ja laadukkaita varusteluratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa asiakkaidemme menestystarinoita ja tarjota heille tuotteita ja palveluita, jotka todella vastaavat heidän tarpeitaan.

Tulevaisuuden suunnannäyttäjä

Me Tamlansilla emme tyydy vain seuraamaan alan kehitystä, vaan haluamme olla suunnannäyttäjiä autovarustelun alalla. Pitkä kokemuksemme ja syvällinen osaamisemme mahdollistavat sen, että voimme ennakoivasti kehittää ratkaisuja, jotka vastaavat tulevaisuuden haasteisiin. Olemme sitoutuneita kehittämään toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Tulevaisuuden ajoneuvot vaativat entistä enemmän erikoisosaamista ja innovatiivisia ratkaisuja. Me Tamlansilla olemme valmiita vastaamaan näihin tarpeisiin ja tarjoamaan asiakkaillemme varusteluratkaisuja, jotka eivät ainoastaan täytä nykyisiä vaatimuksia, vaan myös ennakoivat tulevaisuuden suuntauksia. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme kestäviä ja toimivia ratkaisuja, jotka palvelevat heitä vuosien ajan.

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.