fbpx

Tamlans on Suomessa toimiva yritys, joka valmistaa kestäviä ja turvallisia pyörätuolivarusteluja. Pyörätuolivarustelut ovat suunniteltu parantamaan liikkumisen vapautta ja mahdollistamaan esteettömän pääsyn erilaisiin tiloihin ja ajoneuvoihin. Tamlansin tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia, ja ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset.

Tamlansin pyörätuolivarusteluihin kuuluu muun muassa pyörätuoliliftit ja -nostimet. Nämä laitteet mahdollistavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden helpon ja turvallisen pääsyn esimerkiksi linja-autoihin ja invataksien kyytiin. Pyörätuoliliftit ja -nostimet ovat suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja ne on helppo asentaa erilaisiin ajoneuvoihin.

Tamlansin valikoimasta löytyy myös muita pyörätuolivarusteluja, kuten turvakaiteita ja kiinnitysvöitä. Näiden avulla voidaan varmistaa, että pyörätuolilla matkustava henkilö pysyy turvallisesti paikoillaan liikenteen aikana. Turvallisuus on Tamlansille aina ensisijainen tavoite, ja kaikki tuotteet on testattu ja hyväksytty tarkkojen turvallisuusstandardien mukaisesti.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.