fbpx

Tamlans on Suomen johtava yritys, joka tarjoaa luotettavia ja laadukkaita ajoneuvovarusteluja pyörätuolikäyttäjille. Yritys on erikoistunut muun muassa esteettömyyteen ja liikkumisen helpottamiseen eri ajoneuvoissa. Tamlansin ajoneuvovarustelut ovat suunniteltu huolellisesti ja toteutettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti, joten ne tarjoavat turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen pyörätuolikäyttäjille.

Tamlansin ajoneuvovarusteluissa pyörätuolikäyttäjät voivat nauttia täysin esteettömästä liikkumisesta ja matkustamisesta. Yrityksen valikoimaan kuuluu esimerkiksi pyörätuoliluiskia, jotka mahdollistavat sujuvan siirtymisen pyörätuolista ajoneuvoon. Lisäksi Tamlans tarjoaa mukautettuja istuimia, jotka tarjoavat erinomaista tukea ja mukavuutta pyörätuolikäyttäjille. Ajoneuvovarustelujen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja käyttäjäystävällisyyteen, joten ne vastaavat pyörätuolikäyttäjien tarpeita ja toiveita täydellisesti.

Tamlansin ajoneuvovarustelu on myös erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Esimerkiksi pyörätuoliluiskien avulla pyörätuolin siirtäminen ja kiinnittäminen ajoneuvoon onnistuu vaivattomasti. Myös istuinjärjestelmät on suunniteltu niin, että ne voidaan helposti säätää ja mukauttaa pyörätuolin käyttäjän tarpeiden mukaan. Tamlansin ajoneuvovarustelut tarjoavat siis paitsi laadukasta ja luotettavaa ratkaisua, myös käyttömukavuutta ja helppokäyttöisyyttä pyörätuolikäyttäjille.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.