fbpx

Tamlans Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut luotettavien varusteluratkaisujen tarjoamiseen pelastusajoneuvoille. Yritys on toiminut alalla jo useiden vuosien ajan ja sillä on vankka kokemus sekä tekninen osaaminen. Tamlansin ammattitaitoinen tiimi kehittää ja valmistaa laadukkaita ja innovatiivisia varusteluratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

Tamlansin varusteluratkaisut ovat suunniteltu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa, ja ne ovat sertifioituja vastaamaan kansainvälisiä turvallisuusstandardeja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa pelastuskorit, modulit, nosturit ja valaistusratkaisut. Tamlansin pelastusajoneuvot ovat varusteltu huolella ja niissä on otettu huomioon kaikki tarvittavat välineet ja työkalut, jotka helpottavat tehokasta työskentelyä pelastustehtävissä.

Tamlansin vahvuutena on kyky räätälöidä varusteluratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan. Yritys kuuntelee asiakkaitaan tarkasti ja tarjoaa teknisellä osaamisellaan parhaita mahdollisia ratkaisuja. Tamlansin asiakkaita ovat niin pelastuslaitokset, ensihoitoyksiköt kuin puolustusvoimatkin. Yrityksen laaja referenssilista ja tyytyväiset asiakkaat todistavat sen luotettavuuden ja ammattitaidon. Tamlansin tavoitteena on jatkuvasti kehittää ja parantaa varusteluratkaisujaan, jotta se voi tarjota asiakkailleen aina parhaan mahdollisen laadun ja käyttökokemuksen.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.