fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pyörätuolivarusteluihin eri ajoneuvoihin. Näiden varusteluiden avulla pyörätuolilla liikkuva henkilö voi matkustaa mukavasti ja turvallisesti erilaisissa liikkumistarpeissa. Tamlansin pyörätuolivarustelut tarjoavat lisämukavuutta, esteettömyyttä ja helppokäyttöisyyttä eri ajoneuvotyyppeihin.

Yksi Tamlansin tarjoamista pyörätuolivarusteluista on Volkswagen Crafter pyörätuolivarustelu. Tämä varustelu tekee matkanteosta sujuvaa ja mukavaa pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Volkswagen Crafter on tilava ja turvallinen ajoneuvo, johon on tehty erityinen pyörätuolivarustelu. Tämä varustelu mahdollistaa pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden helpon pääsyn ajoneuvoon ja turvallisen matkustamisen eri kohteisiin.

Tamlansin pyörätuolivarusteluiden avulla ajoneuvoon asennetaan erilaisia varusteita, kuten pyörätuolihissi, turvavyöt ja kiinnitysjärjestelmät. Nämä varusteet takaavat pyörätuolilla liikkuville henkilöille turvallisen matkanteon eri ajoneuvoissa. Lisäksi pyörätuolivarustelut tarjoavat esteettömyyttä ja helppokäyttöisyyttä, mikä tekee matkustamisesta mukavaa ja vaivatonta.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.