fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pyörätuolien muokkaamiseen ja niihin liittyvien varusteiden valmistamiseen. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia varaosia ja varusteita pyörätuoleille, joista pyörätuolinkäyttäjät voivat valita juuri omiin tarpeisiinsa sopivimmat tuotteet. Näihin kuuluvat esimerkiksi pyörätuolien akut ja sähköjärjestelmät, pyörätuolin istuimet ja selkäosat sekä jalkatuet ja käsinojat.

Tamlansin varaosavalikoima sisältää erilaisia akkumalleja, jotka on suunniteltu erityisesti pyörätuoleja varten. Pyörätuolin akku on tärkeä osa sen moottorin toimintaa, ja sen tulee olla luotettava ja kestävä. Lisäksi yritys tarjoaa pyörätuolin sähköjärjestelmiä, kuten moottoreita ja ohjausjärjestelmiä, jotka mahdollistavat pyörätuolin tehokkaan ja sujuvan liikkeellelähdön sekä helpon ohjattavuuden.

Pyörätuolin istuimet ja selkäosat ovat myös tärkeitä varaosia, joita Tamlans tarjoaa. Heillä on valikoimassaan erilaisia istuinkytkentöjä ja selkäosia, jotka on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hyvää tukea ja mukavuutta pyörätuolin käyttäjälle. Näitä varaosia voidaan myös helposti säätää ja muokata käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Lisäksi Tamlans tarjoaa pyörätuolien varusteita, kuten jalkatukia ja käsinojia. Jalkatuet ovat tärkeä osa pyörätuolia, ja ne tarjoavat käyttäjälle tukea ja mahdollistavat paremman istumisasennon. Tamlansin valikoimasta löytyy erilaisia jalkatuemme malleja, jotka voidaan säätää sopimaan erilaisiin käyttäjän tarpeisiin. Käsinojat puolestaan tarjoavat lisätukea ja mukavuutta pyörätuolin käyttäjälle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Tamlans tarjoaa laajan valikoiman pyörätuolien varaosia ja varusteita. Heidän valikoimaansa kuuluvat muun muassa pyörätuolien akut ja sähköjärjestelmät, istuimet ja selkäosat sekä jalkatuet ja käsinojat. Tamlansin tuotteet on suunniteltu tarjoamaan pyörätuolin käyttäjille luotettavuutta, kestävyyttä ja mukavuutta.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.