fbpx

Paloautojen tehokkuutta ja toimintakykyä voidaan merkittävästi tehostaa oikeilla varusteluratkaisuilla. Suomalainen Tamlans Oy on erikoistunut juuri tähän alaan ja tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia paloautojen varusteluratkaisuja. Tamlansin valikoimasta löytyy erilaisia varusteita ja lisäosia, jotka parantavat paloautojen toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

Yksi Tamlansin tarjoamista varusteista on automaattinen sammutusjärjestelmä. Tämä järjestelmä havaitsee palon syttymisen automaattisesti ja aloittaa sammutustoimenpiteet välittömästi. Tämä nopeuttaa palon hallintaa ja voi estää sen leviämisen. Lisäksi Tamlansin paloautojen varusteluun kuuluu monipuoliset valaistusjärjestelmät, jotka takaavat hyvän näkyvyyden hämärissä ja vaikeissa olosuhteissa.

Toinen tärkeä varusteluratkaisu on Tamlansin kehittämä erikoiskuormajärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan sammutusaineen välittömän ruiskuttamisen palon kohteeseen. Tämä varuste on erityisen hyödyllinen suurten palojen sammutuksessa, joissa nopea toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Tamlansin paloautojen varusteluun kuuluu myös tehokkaat vesisäiliöt ja vedenjakelujärjestelmät, jotka takaavat riittävän vesimäärän sammutustoimia varten.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.