fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan pomminvarmoja varusteluratkaisuja pelastusajoneuvoille. Yrityksen ammattitaito ja laadukkaat tuotteet ovat tehneet siitä luotettavan ja arvostetun toimijan alan markkinoilla. Pomminvarmat varusteluratkaisut ovat välttämättömiä pelastustoimintaan osallistuvien ajoneuvojen turvallisuuden takaamiseksi.

Tamlansin varusteluratkaisut tarjoavat kattavan suojan räjähdyksiltä ja muilta vaaratilanteilta. Ne sisältävät muun muassa kestäviä panssarointeja, räjähde- ja kuulasuojauksia sekä tulenkäsittelyjärjestelmiä. Lisäksi ajoneuvoihin asennetaan erilaisia hälytys- ja turvallisuusjärjestelmiä, kuten hälytysvaloja ja varoitusäänitorvia, jotta pelastusyksiköt voivat liikkua turvallisesti ja tehokkaasti pelastustehtävissään.

Tamlansin ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja valmistaa varusteluratkaisut asiakaskohtaisesti, ottaen huomioon yksittäisten asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset. Yritys tarjoaa myös huolto- ja kunnossapitopalveluita varusteluratkaisujen toimivuuden takaamiseksi. Tamlansin vahva osaaminen, laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen palvelu tekevät siitä luotettavan kumppanin pelastusalan toimijoille.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.