fbpx

Pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden liikkumismahdollisuuksien parantaminen on tärkeä asia, ja suomalainen yritys Tamlans tarjoaa laadukkaita ajoneuvovarusteluratkaisuja juuri tähän tarkoitukseen. Tamlans on erikoistunut pyörätuolikalustojen ja tilaussaunojen valmistukseen, ja heidän tarjoamansa ratkaisut mahdollistavat pyörätuolilla liikkuville henkilöille helpomman ja mukavamman matkustamisen.

Tamlansin tarjoamat ajoneuvovarusteluratkaisut kattavat erilaiset tarpeet ja vaatimukset. He valmistavat ja asentavat pyörätuolilaitteita kaikenlaisiin ajoneuvoihin, kuten linja-autoihin, pikkubusseihin, pakettiautoihin ja taksitakseihin. Tamlansin pyörätuolilaitteet ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja kestäviä, ja ne täyttävät kaikki voimassa olevat turvallisuusstandardit.

Tamlansin ajoneuvovarusteluratkaisut eivät rajoitu pelkästään pyörätuolilaitteisiin. Heillä on myös laaja valikoima muita varusteita ja lisäosia, kuten kattavat rampit, hissit, kiinnitysjärjestelmät ja erilaiset säilytysratkaisut. Näiden avulla pyörätuolilla liikkuva henkilö voi helposti ja turvallisesti siirtyä ajoneuvoon, ja heidän pyörätuolinsa pysyvät turvallisesti paikoillaan matkan aikana.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.