fbpx

Pyörätuolille sopivan auton etsintä voi olla haasteellista, mutta Tamlansilta voit löytää ratkaisun tähän tarpeeseen. Tamlans on suomalainen yritys, joka erikoistuu esteettömien ja pyörätuolille sopivien autojen valmistukseen ja muutostöihin. He tarjoavat laajan valikoiman erilaisia autoja ja muutostyövaihtoehtoja, jotta jokaisen pyörätuolia käyttävän henkilön tarpeet voidaan täyttää.

Tamlansin valikoimasta löytyy muun muassa tilavia ja mukautettuja pikkubusseja, joissa on liukuovet ja pyörätuolille sopivat nostolaitteet tai rampit. Nämä autot tarjoavat helppoa pääsyä pyörätuolista auton sisälle ja tarvittaessa kuljetuskapasiteettia useamman pyörätuolin kanssa. Lisäksi Tamlans voi muokata myös tavallisia henkilöautoja pyörätuolikäyttöön sopiviksi esimerkiksi asentamalla nostolaitteita tai tekemällä istuimista helposti siirrettäviä.

Tamlansin pyörätuolille sopivat autot on suunniteltu huomioiden korkeat turvallisuusstandardit ja käyttäjäystävällisyys. Yrityksellä on vahva asiantuntemus esteettömyyden saralla ja he tekevät yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa varmistaakseen, että heidän tarjoamansa autot täyttävät kaikki tarvittavat vaatimukset ja standardit. Tamlansin missio on tarjota pyörätuolia käyttäville henkilöille vapautta ja itsenäisyyttä liikkumisessa, ja heidän toimintansa perustuu vahvaan eettiseen ja vastuulliseen ajatteluun.

Jos etsit pyörätuolille sopivaa autoa, Tamlansilta löydät varmasti ratkaisun tarpeisiisi. Heidän laaja valikoima ja ammattimainen asenne takaavat sen, että voit löytää juuri sinulle sopivan auton. Ota yhteyttä ja kysy lisää Tamlansin palveluista ja tuotteista, jotta voit aloittaa esteettömän ja itsenäisen liikkumisen pyörätuolilla.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.