fbpx

Pyörätuolin käyttäjille tarkoitetut ajoneuvovarustelut ovat tärkeitä, jotta he voivat liikkua itsenäisesti ja turvallisesti. Tamlans on yritys, joka tarjoaa ratkaisuja pyörätuolille sopiviin ajoneuvovarusteluihin. Heidän tarjoamansa varustelut mahdollistavat sujuvan pyörätuolilla matkustamisen erilaisissa ajoneuvoissa, kuten henkilöautoissa, linja-autoissa ja takseissa.

Tamlansin ratkaisuihin kuuluvat muun muassa luiskat, jotka helpottavat pyörätuolin kanssa liikkumista auton sisään ja ulos. Luiskat on valmistettu kestävästä materiaalista ja niissä on liukuestepinta, joka varmistaa turvallisen kulun. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia kiinnitysjärjestelmiä, jotka pitävät pyörätuolin paikoillaan matkan aikana. Kiinnitysjärjestelmät varmistavat, ettei pyörätuoli pääse liikkumaan liikenteen aiheuttamien töyssyjen tai äkillisten jarrutusten seurauksena.

Tamlansin ratkaisut pyörätuolille sopiviin ajoneuvovarusteluihin eivät pelkästään helpota pyörätuolin käyttäjien liikkumista, vaan myös parantavat heidän turvallisuuttaan. Varustelujen avulla pyörätuolilla matkustaminen on mukavampaa ja huolettomampaa. Tamlansin tuotteet ovat luotettavia ja laadukkaita, ja yritys tarjoaa myös asiantuntevaa tukea ja neuvontaa varusteluihin liittyvissä kysymyksissä. Pyörätuolille sopivat ajoneuvovarustelut ovat tärkeä osa esteettömän liikkumisen mahdollistamista ja Tamlansilla on pitkä kokemus tarvittavien ratkaisujen tarjoamisesta.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.