fbpx

Pyörätuolille soveltuvien ajoneuvoratkaisujen tarve kasvaa jatkuvasti. Yhä useampi pyörätuolia käyttävä henkilö tarvitsee luotettavan ja turvallisen tavan liikkua paikasta toiseen. Tamlans tarjoaa laadukkaita ajoneuvoratkaisuja pyörätuolin käyttäjille. Heidän valikoimastaan löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat käyttäjilleen ajoneuvojen esteettömän pääsyn ja mukavan matkanteon mahdollisuuden.

Tamlans pyörätuolille soveltuvat ajoneuvoratkaisut ovat suunniteltu huomioiden käyttäjien tarpeet ja turvallisuus. Heidän ajoneuvot mahdollistavat pyörätuolin helpon ja turvallisen sisään- ja ulosajon. Lisäksi ajoneuvot on varustettu tarvittavilla turvavarusteilla, kuten pyörätuolin kiinnitysjärjestelmillä ja turvavöillä, jotka takaavat matkustajan turvallisuuden koko matkan ajan.

Tamlansin valikoimaan kuuluu erilaisia ajoneuvovaihtoehtoja, kuten tilataksi, linja-auto ja invataksi. Näiden ajoneuvojen avulla pyörätuolin käyttäjä pystyy liikkumaan joustavasti ja mukavasti erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Tamlansin ajoneuvot ovat myös varusteltu nykyaikaisilla teknisillä ominaisuuksilla, kuten matalalla lattiatasolla, joka helpottaa pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden pääsyä ajoneuvoon.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.